Afslappet fransk bistro er åbnet i Indre By

thumb image

På udkig efter et fransk stamsted med søde fristelser på menukortet? Tag et kig på nye Charlie Bistro, der netop har slået dørene op. 

På hjørnet af Kompagnistræde og Knabrostræde finder du nu en ny fransk bistro med et gedigent udvalg af klassiske retter med råvarer fra det franske køkken.

Charlie Bistro er navnet på det nye sted, der gør en dyd ud af at servere franske bistroklassikere og søde desserter – tilberedt fra bunden naturligvis.

Hjemmerørt tartar og Gateau Marcel

Til frokost finder du retter som salat med laks eller hjemmerørt tatar (ejerens franske fars opskrift), og senere på dagen vil der være mere fyldige retter som entrecôte og burger.

Har du lyst til noget godt og simpelt i en fart, er det oplagt at prøve Charlies tarte flambée, en tilfredsstillende blanding af friskost, løg og bacon på en stor og sprød bund.

Er du i syv sind med at vælge dessert til kaffen, så er du heldig – man får nemlig bistroens allerede roste crème brûlée, gateau marcel og en macaron på én og samme tallerken, blot i mindre portioner.

Hvem står bag

Ægteparret Stephanie Michaud og Peter Stub har en lang fælles fortid i den københavnske restaurations-branche.

De mødte hinanden på Restaurant Kanalen, og sammen drev de caféen på Glyptoteket i fem år, før de valgte at starte helt forfra med Charlie Bistro.

Peter styrer køkkenet mens sommelier Stephanie sørger for, at de hovedsagelig franske vine passer til maden.


Book bord på Charlie Bistro ➤

You may also like...