Her er den nye restaurant-darling på Ny Adelgade

thumb image

På Ny Adelgade i København får du en ny og spændende restaurant til din to-do-liste. Navnet er FRANK, og holdet bag henter bl.a. erfaring fra Geranium, Alberto K og no. 2. 

Der er kommet en ny dreng i klassen. Han hedder FRANK og står parat til at servere spændende retter fra slutningen af november

Og du er uden tvivl i gode hænder her.

Bag restauranten står nemlig Anders Vendelbo, som kommer med en baggrund fra bl.a. No.2, Ved Stranden 10 og Admiralgade 26, mens køkkenchefen Christoffer Brink har været kok på bl.a. Geranium og Alberto K og senest køkkenchef på Gemyse i Tivoli.

Herudover vil Anders Aagaard fra Madklubben være investor i projektet.

Gastronomisk gadekryds

FRANK serverer moderne mad, der stilistisk tager afsæt i det klassiske franske køkken.

Smag og kvalitet er førsteprioritet, så FRANK er ikke bange for at blande madstile og råvarer, og køkkenchef Christoffer Brink arbejder derfor koncept -og kompromisløst med råvarer fra hele verden.

»Stilmæssigt er vi nok lidt et gadekryds. Jeg har klassiske retter, jeg holder meget af, men samtidig udnytter jeg selvfølgelig de teknikker, som jeg har med mig fra bl.a. Geranium og Herman. Smør, fløde og klassiske teknikker– selvfølgelig med de bedste råvarer, uden at prædike«, siger Christoffer Brink til AOK

Adresse: Ny Adelgade 3, 1104 København K


Book bord på FRANK ➤

You may also like...