Efterårsferie i Odense: Spis saftig bøf, sprød gris og andet mundgodt til en knaldgod pris

thumb image

Hvem er ikke vild med et godt måltid til en god pris? Hele efterårsferien byder nogle af Odenses bedste restauranter på en tre-retters menu fra 210,- (+gebyr) til DinnerDays. Køb dine billetter nu.

Efterårsferien nærmer sig – men det betyder ikke, at du skal ligge foran tv’et hele ugen. Nej, for madfestivalen DinnerDays er lige rundt om hjørnet! Så hvorfor ikke berige feriedagene med en aldeles spiselig aktivitet?

I år er festivalen større end nogensinde, og du kan se frem til, at hele 16 restauranter i Odense og omegn inviterer på middag til appetitvækkende pris. Spis tre retter fra 210 kroner (+gebyr) fra den 11.- 20. oktober.

Spis kalv, unghane og vildsvin

DinnerDays har igen i år en finger på blusset, når nogle af byens mest eftertragtede restauranter inviterer indenfor til retter, som ligger langt fra hverdagskost. Spis på anmelderroste Restaurant HOS der serverer sprød gris til hovedret. Få sprængt kalvebryst på Bacchus eller oplev italiensk køkkenkunst på Capri der har vildsvin på menuen.

Du kan spise unghane med udsigt til havnen på Nordatlanten eller være en af de hurtige, der får plads på altid udsolgte ARO, der byder på kalveculotte.

Gourmet for en ekstra skilling

Restaurantfestivalen DinnerDays er også for de foodies, som drømmer om den helt særlige aften med lidt ekstra krydderi på toppen. 

Kaster du lidt mere i puljen, kan du få en vaskeægte gourmetoplevelse. For kun 400 (+gebyr) kan du smage dig igennem gastronomi på The Balcony, spise saftige bøffer på MASH eller tage et smut på Restaurant Vår


Køb billet til DinnerDays ➤

Se alle restauranter her

Fynboen
Nordatlanten
HOS
Næsbyhoved Skov
ARO
Capri
Restaurant H.C
Vår på første
Eydes
Druen & Bønnen
Bacchus
Kongens Have
MAST, Middelfart
The Balcony – 400 kr. menu
MASH – 400 kr. menu
Vår – 400 kr. menu

You may also like...