BioMio genåbner med nyt navn

thumb image

Onsdag d. 10. februar genåbner det økologiske spisested BioMio som BOB – BioMio Organic Bistro.

I den velkendte BOSCH bygning på Vesterbro i København ligger BioMio, som fik nye ejere i 2014. De seneste år har restauranten været under forandring og som kronen på værket, byder ejerne nu også på opfriskede omgivelser og det nye navn BOB – BioMio Organic Bistro. I moderne bistrostil byder køkkenet på lækkerier, der alle har til fælles at være 100% økologiske.

LÆS OGSÅ: Madbloggerens guide til Københavns bedste restauranter

I tråd med BOB’s gennemgående økologiske profil er der fokus på naturlige og organiske materialer i den nye indretning. Træ, læder og jern danner rammerne i restauranten, hvor du kan slappe af i lounge-området, slå dig ned i vinduerne og arbejde eller lade dig forføre af det pulserende liv på Halmtorvet.

Køkkenet lægger menuen efter sæsonens råvarer og skifter ca. 6 gange om året. Du kan få en 3-retters menu på BOB for 310 kr. eller du kan nyde en portion økologisk husmandskost til 160+ kr.

LÆS OGSÅ: Guide til Valentinsdag i København

Til daglig ledes køkkenet i restauranten af Anders Rubini og Simon Bohn og af restaurantchef og medejer Rune Friberg. BOB ejes derudover af Kasper Arnoldi og Jan Michelsen, som også står bag succeserne Restaurant Den Lille Fede og Restaurant Charlottenlund Fort. De har haft BioMio under deres vinger siden januar 2014, og glæder sig til at byde indenfor på BOB fra den 10. februar, hvor de har sat deres eget præg på restauranten fra inderst til yderst.

You may also like...