Brødre genåbner Liniepavillonen i Juelsminde

thumb image

To brødre og kokke genåbner ikoniske Liniepavillonen på havnen i Juelsminde, der har været lukket ned siden oktober sidste år. Her serveres gode danske klassiskere.

Liniepavillonen på havnen i Juelsminde genåbner d. 1. maj.

Den ikoniske restaurant, der har været lukket siden oktober, har fået nye forpagtere, der fra i næste uge står klar til at servere klassiske danske retter for gæsterne.

Toppet med god udsigt

Her kan frokostsulten stilles med en pariserbøf med klassisk tilbehør og klassisk dansk smørrebrød fra 59 kr. som kartoffel med persille mayonnaise, sprøde løg og tomat eller en pandestegt rødspætte med hjemmelavet remoulade og citron.

Til aften står den på Wienerschnitzel med smørstegte kartofler, wienerdreng og smørsauce, dagens fisk eller striploin bøf med pommes og bearnaise. Her starter hovedretterne fra 169 kr.

Alle retter er toppet med en portion god udsigt til Juelsminde havn og hav.

Brødre med passion

Det er brødrene Daniel og Niclas Juhl, der siden april har været i fuld gang med at gøre stedet klar til åbning. De er begge udlærte kokke og deler ligeledes en stor passion for mad.

Niclas Juhl, udlært kok på Hotel Hedegaarden i Vejle. Og har blandt andet arbejdet på restaurant KöD og Basso.

Daniel Juhl udlært kok og tjener på Hotel Legoland. Han har forpagtet en café i Billund, været i Lalandia som teamleder og lego kantinerne.

Hvor: Strandvejen 26, 7130 Juelsminde
Hvornår: d. 1 maj 2019


Book bord på Liniepavillonen ➤

You may also like...