Her er finalisterne i Bedst på Fyn, Sjælland og i Nordjylland

thumb image

Finalisterne er fundet. I maj kåres de bedste restauranter i konkurrencerne Bedst på Fyn, Sjælland og i Nordjylland.

Hvilken restaurant er den bedste på Fyn, Sjælland og i Nordjylland? Det bliver afgjort i maj, hvor finalerne i Bedst på Fyn, Bedst på Sjælland og Bedst i Nordjylland bliver afholdt.

På Sjælland er det Skoemagerkroen i Såby og Atelier 85 i Fredensborg, der kæmper om titlen på Hotel Bretagne i Hornbæk d. 8. maj.

I det nordjyske møder Tabu fra Aalborg Uafhængig fra Hobro på Vendia i Hjørring d. 14. maj.

I det fynske er det to Odense-restauranter, der kæmper om titlen. Restaurant Pasfall tager imod den næsten nyåbnede Restaurant Hos, der siden åbningen i februar, har taget både gæster og anmeldere med storm. Finalen finder sted d. 19. maj 2019.

Vind eller forsvind

Det er Bent Christensen, som udgiver Den Danske Spiseguide, der er idémanden bag konkurrencen, der har kørt på Sjælland og i Nordjylland i de sidste par år. Men i år har de fynske restauranter også haft chancen for at vise, hvad de kan.

Konceptet er enkelt. To restauranter duellerer mod hinanden, i en klassisk vind eller forsvind-konkurrence, om at sammensætte den bedste fire-retters menu.

Et dommerpanel vurderer, hvem der har lavet den bedste menu ud fra det visuelle udtryk, smag, kreativitet, service og vin-mad-match.

Vinderen går videre til næste runde og taberen ryger ud af konkurrencen. Sådan fortsætter det indtil kun to restauranter står tilbage i finalen.

You may also like...

1 Response

  1. Stumpenhausen siger:

    Ich möchte keine Mail mehr von Ihnen bekommen!