H3 Fiskehus inviterer til 2 års fødselsdag med snacks og en lille en

thumb image

Den 26. april 2019 kl. 17.30-20.00 holder H3 Amager Fiskehus 2 års fødselsdag med snacks og en lille en til halsen – og du er inviteret!

Kom og oplev en hyggelig eftermiddag hos H3 Fiskehus, der serverer udvalgte snacks, som vil være på menuen i fremtiden – du kan se et udpluk på billederne herunder.

Herudover byder H3 på en lille en, og så vil Krenkerup Bryggeri også kigge forbi for at skænke delikat øl til arrangementet.

H3 er oprindeligt kun en frokostrestaurant, men fødselsdagen fejres i øvrigt også for at fortælle nyheden om, at restauranten vil holde åbent hver torsdag og fredag aften hver uge fra den 2. maj 2019.

Hvis du vil sikre dig at nyde et aftenmåltid hos Amagers bedste fiskerestaurant, skal du skynde dig at booke et bord her:


Book bord ➤

Adresse: Holmbladsgade 3, 2300 København S

Hvis du endnu ikke har hørt om H3 Amager Fiskehus, kan vi fortælle, at restauranten er en del af huset Amager Fiskehus, hvor stamkunder kommer langvejs fra for at købe dagens fangst. Som en del af huset ligger restaurant H3, som naturligvis altid serverer friske fristelser fra havet.

You may also like...