Bror Ditlev åbner i Kolding

thumb image

Den 17. marts åbner Bror Ditlev i det tidligere Volkerts klædefabrikker i Kolding. Med den erfarne kok Rasmus Vemmelund i spidsen er målet at skabe en revolutionerende spiseoplevelse i byen.

”Klassisk, Smag, Økologi, Lokalt, Sæson ”

Sådan lyder nøgleordene fra den erfarne kok Rasmus Vemmelund om sin nye restaurant Bror Ditlev, der ligger i de gamle klædefabrikker på Dalbygade i Kolding.

Sammen med Køkkenchef Anders Stokholm og Restaurantchef Mark Schmidt Dam, er han klar til at slå dørene op på lørdag d. 17. marts.

Nærvær og personlighed

Foto: Bror Ditlev

”Med efterhånden et par år i branchen, bliver min funktion at holde drengene nede på jorden samt at sørge for, at vi bruger nok smør,” skriver Direktør Rasmus Vemmelev på restaurantens hjemmeside.

Rasmus Vemmelev kommer ikke kun til at stå bag gryderne i køkkenet, men bliver også at finde på gulvet i restauranten, hvor målet er at give gæsterne en helt særlig oplevelse.

”Vi vil skabe en revolutionerende madoplevelse i Kolding med fokus på nærvær og personlighed”, lyder det fra kokken, der er kendt fra Sdr. Bjert Kro.

Intim spiseoplevelse

Foto: Bror Ditlev

På restauranten er der syv borde med plads til  20 gæster.

Der kan vælges mellem to menuer, ”Den knap så bombastiske” der består af 4 retter i 11 serveringer og ”Vores univers”, der består af 6 retter i 13 serveringer. Om maden lyder det:

”Jeg følger med og prøver selv at skabe nyt. Men uden insekter og molekylær gastronomi. Det hele starter med grundkøkkenet og de klassiske tilberedninger, ” skriver Køkkenchef Anders Stokholm.

Volkerts Fylke

Restauranten er en del af Volkerts fylke, der netop er åbnet i et af de tidligere klædefabrikker i Dalbygade i Kolding.

Rasmus Vemmelev, Sisse Hansen og Jimi Kristensen fra Fødevarefestival Nicolai er gået sammen om at skabe et moderne forsamlingshus i de 1.000 kvadratmeter store lokaler, hvor Bror Ditlev altså også kommer til at holde til.

Hvor: Dalbygade 40D, 6000 Kolding
Hvornår: 17. marts 2018


Book bord på Bror Ditlev ➤

 

You may also like...