Café Viggo i Aarhus har fået nye rammer

thumb image

Den populære Café Viggo på Åboulevarden i Aarhus har fået en makeover og et nyt menukort.

En af Aarhus’ ældste caféer Cafe Viggo har i løbet af den sidste uge gennemgået en stor renovering. Stedet, der i mere end 20 år har serveret cocktails og cafémad til Aarhusianere og andet godtfolk, genåbner i dag d. 20. april, hvor både interiør, bar, køkken og menukort har fået helt nyt liv.

Gammel kending

Fremover kan Viggos gæster glæde sig til at sætte tænderne i franske bistroklassikere som moules  marinières, rørt oksetatar og Tarte Tatin, men også en række danske ’hits’ som pariserbøf, stegt rødspætte og et lille smørrebrødskort. Restaurantchef Kasper Miller er stolt af det nye menukort.

”Jeg synes i al beskedenhed, at det er en af de mest ambitiøse cafemenuer i byen, og jeg glæder mig til at vise gæsterne, hvad vi kan,” siger Kasper Miller, restaurantchef og medejer, Cafe Viggo.

Der vil også være gamle kendinge at finde på menukortet, så stamgæsterne ikke kommer til at mangle noget – det vil stadig være muligt at bestille en Viggoburger med det hele, når trangen til ketchup og pommes frites for alvor har meldt sig, lyder det fra Viggo.

Bedre arbejdsmiljø

Det er ikke kun for gæsternes skyld, at stedet har fået en makeover.

”Samtidig betyder ombygningen af køkkenet og caféen, at vores kokke og tjenere får meget bedrearbejdsvilkår, så det er både gæster og ansatte, der vil mærke fordelene af ombygningen,” siger Kasper Miller.

Cafe Viggo er en del af restaurantfamilien Jakobsen & Co, der også omfatter Restaurant Grappa, Grappa al Porto og Rømer, og fra forsommeren også Grappa Piccolo og Grappa Deli. Alle seks butikker hører hjemme langs åen i Aarhus.


Bestil bord på Viggo ➤

You may also like...