Kok vender hjem til Klosterkroen

thumb image

Gammel kending bliver ny køkkenchef på Klosterkroen. Denni Politowska er vendt hjem til Klosterkroen i Odense, hvor han d. 2. april 2018 tiltrådte som ny køkkenchef.

d. 2. april 2018 fik Klosterkroen i Odense ny Køkkenchef, da Denni Politowsk tiltrådte som ny køkkenchef på stedet.

Men selv om titlen er ny, så er Denni et velkendt ansigt på kroen. Han har nemlig tidligere stået i køkkenet på Klosterkroen, og kan prale af at være manden bag kroens berømte bøfsandwich samt  den kreative kok bag de mange smukke og velsmagende smørrebrød fra smørrebrødsfestivalen 2017.

Glade for gensyn

Ejer, Bjørn Hentze fortæller, at han er meget tilfreds med, at der er indgået en ny aftale med Denni.

“Vi kender hans kvaliteter, han er kreativ, og så nærer han stor respekt for dansk madkunst, som netop er Klosterkroens DNA og hjertebarn. Denni kommer til at sikre kvaliteten, de gode madoplevelser og den naturlige udvikling af Klosterkroens køkken,” siger han.

Godt at være hjemme

Denni Politowska fik sølvmedalje tilkendt ved sin svendeprøve i 2014 for udmærkelse og højeste karakter. Han har senest været kok på Franck A – Anno 2017, tidligere kok på Restaurant Bacchus og Restaurant Holckenhavn, og nu er han kommet ”hjem” til Klosterkroen.

“Jeg er glad for at være tilbage på Klosterkroen. Jeg har taget en masse ting med mig fra min tid væk fra kroen. Jeg glæder mig til at vise alle, hvad jeg har af planer. Fra starten af maj, vil vi være klar med en masse nye tiltag og retter,” lyder det fra køkkenchefen


Book bord på Klosterkroen ➤

You may also like...