Ølvæg og over 50 slags gin på ny Gastrobar i København

thumb image

Dorfs Gastrobar har en ølvæg med 34 kolde fadøl, serverer over 50 slags gin og har et stort udvalg af cocktails med sans for detaljen. Du kan skylle de lækre væsker ned sammen med stedets udvalg af østers og tapas.

Nyt gin, øl, cocktails, tapas – og østersunivers har set dagens lys i Valkendorfsgade i København. Navnet er Dorfs Gastrobar og stedet slog dørene op for første gang d. 30. marts 2018.

Her forsøger man at skabe en hyggelig atmosfære, der giver plads til, at du kan fordybe sig i de mange forskellige dufte og smage, som du kan opleve på stedet. Og dem, er der mange af, hvad enten du har brug for at slukke tørsten eller stille sulten.

Flydende godter til ganen

Langs øl-væggen i gastrobaren hænger 34 øl-haner med øl specielt udvalgt blandt både danske og udenlandske bryggerier, kolde og klar til at blive tappet og fryde gæsternes ganer. En sjov detalje er også, at fliserne på øl-væggen er genbrug fra Tivoli – noget stedet selv er helt vilde med.

Har du et selskab, event eller møde, har du også mulighed for at holde i det private lokale “Red Room”, hvor du kan få din egen private tappehane og selv vælge, hvilke øl der skal på.

Foto: Dorfs

Eksperimenter selv

Udover det store udvalg af humle, kan du også smage på alverdens gin. Stedet har sammensat et ginudvalg med smage og dufte fra alle verdenshjørner. Med mere end 50 forskellige flasker gin og 10 forskellige tonics, skulle der gerne være noget for enhver smag.

Der bliver eksperimenteret med smagene, men de klassiske normer for en god gin og tonic respekteres på stedet, der blandt andet har indgået et samarbejde med danske Ginscape, der med deres London Dry Gin netop har vundet guldmedalje til World Gin Awards og dermed er kåret til verdens bedste klassiske Gin.

Du kan gå på opdagelse i det store udvalg med gin-tastingmenuen, hvor du vælger tre slags gin, tre smage og en tonic, og så kan du selv begive dig ud i dit eget gin eksperiment.

Foto: Dorfs

Erfarne folk bag

Det er nogle erfarne folk, der står bag baren og gryderne på stedet.

Cocktailkortet, der også er inspireret af gin, er skabt i samarbejde med Nicolaj Have, der er tidligere bartender på Balthazar Champagnebar på D’Angleterre.

Østers står kok Kristian Arlet for. Han har mange års erfaring som kok, og har trænet danske kokke under 23 år til World Skills, som er verdens største turnering inden for håndværk. Kristian har også for nylig vundet DM for tredje år i træk.

Dorfs vil skabe en østersoplevelse ud over det sædvanlige og stedet servere blandt andet specialiteten østers med gin. Udover østers serverer stedet også tapas.

Foto: Dorfs

Hvor: Valkendorfsgade 22, 1151 København
Hvornår: 30. marts 2018


Book bord på Dorfs ➤

You may also like...