Christianshavn får nyt spisested med fransk torv, fontæne og petanquebane

thumb image

Den 15. april åbner holdet bag københavnerfavoritterne 20A og Sankt Annæ 8 deres nye restaurant, der i dén grad bliver gennemført fransk.

Er du til fransk stemning og retter fra det franske landkøkken? Så vil du elske denne nyhed: Den 15. april vil en ny restaurant se dagens lys på Christianshavn, og her bliver der skruet helt op for de franske toner.

Den nye restaurant hedder Lalala, og bag den finder man holdet bag de populære spisesteder, 20A og Sankt Annæ 8.

Om det nye spisested siger de tre ejere:

”Vi har længe haft et ønske om at finde et større sted med mulighed for at grave dybere i det franske køkken. På Sankt Annæ 8 og 20a har vi bevidst ikke sat et entydigt, madmæssigt aftryk på menuen, men på LaLaLa bliver der ingen slinger i den franske vals. Vi har samlet et fantastisk hold af madlavere og værter som sammen skal skabe stemningen. Vi skaber rammerne, vejret har en anden ansvaret for.”

Pergolaer og petanquebane

Som på 20A og Sankt Annæ 8 lægges der vægt på afslappet stemning og gæstfrie rammer. Det nye torv på den solbeskinnede plads bag restauranten bliver udført i fransk stil med pergolaer, fontæne og petanquebane.

LaLaLa bliver med andre ord enhver frankofils drøm, men man behøver absolut ikke at være frankofil, for at nyde hverken mad, vin eller stemning, fortæller de tre ejere:

”Menuen er klassisk. Snacks, forret, hovedret, ost og dessert. Vi leger lidt med Andouillette pølser og klassiske grisetæer, men har også Boeuf a la Mode, Os à Moelle, Confit på både and og unghane samt rilletter og terrin’er i tankerne! Vi  lægger os i den lavere del af prisskalaen med forretter fra 65/75,- og hovedretter fra omkring 165/175,-. Der vil desuden være en formule du jour til 295,- for tre retter.”

Adresse: Strandgade 98, 1403 København K

 


Book bord på Lalala ➤

 

You may also like...