Cock’s & Cows rykker til Amager

thumb image

Ama’rkanerne kan nu se frem til endnu en lækker burgerrestaurant i nærområdet, når Cock’s & Cows slår dørene op i april. Til anledningen medbringer burgerkæden deres nye økologiske fritter. 

Københavnere ser ud til at være helt tossede med lækre burgerrestauranter, og Amager skal bestemt ikke snydes for en ny en af slagsen.

Til april kommer populære Cock’s & Cows nemlig til bydelen med ny, stor restaurant.

Lokalet kommer både til at indeholde en restaurant i to afdelinger, åbent køkken, cocktailbar, hyggestue og et selskabslokale.

Alt bliver indrettet i ægte Cock’s & Cows stil, og også selskabslokalet bliver en hyggelig oase med ligeså meget charme som resten af restauranten.

“Vi glæder os som små børn til at skabe en mega hyggelig, intim og stemningsfuld restaurant” siger medstifter Daniel Vesti Knuttel. “Vi har kigget på lokalerne i mange år og endelig kom muligheden, Nu ser vi bare frem til at slå dørene op til vores burger-biks og invitere folk indenfor,” fortæller medstifter, Daniel Vesti Knuttel

Den perfekte økologiske pomfrit

I anledningen af åbningen har Cock’s & Cows kreeret en ny type pommes frites, som er økologisk og med deres egne ord ganske sublim:

“vi har i anledning af den nye restaurant skabt, hvad vi mener er den perfekte økologiske pommes frites. Historien om de Hollandske kartoffelkoner der plantede kartofler på øen, imens deres mænd hjalp Christian den 4. med at bygge kanaler på Chr. Havn, krævede vores respekt – særligt når nu vi laver det vi laver,” fortklarer medstifter Daniel Vesti Knuttel og tilføjer:

“Det har bestemt ikke været nemt at finde den rigtige økologiske kartoffelsort, men vi er ret tilfredse med resultatet. Vi håber, folk på Amager og omkring de andre restauranter er enige.”

Adresse: Amagerbrogade 37, 2300 København S


Book bord på Cock's & Cows ➤

You may also like...