Cozy Cuisine og Vinbar er åbnet i Classensgade

thumb image

Nyåbnede Ralph & Rudolph byder på mad inspireret af årstiden, gode vine og cozy omgivelser til hverdag og fest

d. 6. marts slog Ralph & Rudolph dørene op for første gang til deres åbningsreception på Classengade på Østerbro i København. Og her er god mad, vin og ikke mindst god stemning i højsædet.

– Vi er cozy cousine. Og det er vi fordi, vi har lavet et sted, hvor vi selv har lyst til at være stamgæster. Et sted der på én gang er tilpas uformel, har feel-good stemning, men som også kan overraske dig, skriver Ralph & Rudolph.

Mad efter årstiden

Her får du serveret årstidsbestemt mad, der er inspireret af køkkener fra hele verden med et menukort og tavleretter, der både rummer serveringer, der passer til hverdag og til mere festlige fredage.

Samtidig kan du spise med god samvittighed, da restauranten bestræber sig på at alle råvarer er økologiske. Desuden er det også vigtigt for Ralph & Rudolph altid at kunne tilbyde sine gæster gluten – og laktosefrie retter.

Ingen vinbar uden vinkælder

I kælderen er reolerne fyldt med vine, der skal glæde gæsternes ganer. På hylderne er hovedsageligt europæiske vine, primært de franske af slagsen.

Der er både mulighed for at bestille hverdagsvin  til gode priser, mens de mere særlige flasker fra blandt andet Bourgogne og Bordeaux også er at finde. Det er også muligt at gå på opdagelse i det store udvalg af vine på glas.


Book bord på Ralph & Rudolph ➤

 

You may also like...