Gæsterne strømmer til KO & CO inden åbning

thumb image

Restaurant KO & CO åbner d. 9. marts, og her der er fokus på den gode bøf og kvalitetsvin. Og allerede før restaurantens åbning ser konceptet ud til at falde i gæsternes smag.

I morgen åbner Restaurant KO & CO på lystbådehaven I Faxe Ladeplads på Sjælland. Her er konceptet bygget op omkring godt kød og vin.

Restuaranten serverer klassisk dansk smørrebrød til frokost, mens de om aftenen byder på kvalitetskød fra de bedste udskæringer. Og alt det kan du nyde sammen med en dejlig udsigt til Faxe bugt.

Gæster strømmer til

Synes du, det lyder tiltalende, så er du ikke alene om det. Allerede inden åbning ser det ud til, at gæsterne har taget godt imod den nye spiseoplevelse.

Ifølge nye tal fra DinnerBooking.com har mere en 600 gæster allerede sikret sig et bord på restauranten på trods af, at den endnu ikke er åbnet.

Det glæder ejer Nicoline Nybom og resten KO & CO, der fortæller, at det især er de lokale, der har vist stor interesse.

“Vi har været virkelig overraskede over, hvor positivt folk har modtaget vores koncept. Vi er fuldt booket på vores åbningsaften, og det vælter ind med selskaber. At have over 600 før vi overhovedet har åbnet er selvfølgeligt fedt,” siger hun.

Bøf og vin til gode priser

Ofte er den slags interesse for og tilstrøming til en nyåbnet restaurant kun noget, der ses i de større byer, men dette er altså ikke tilfældet med Restaurant KO og CO, der har fået en varmere velkomst af deres gæster, end de nogensinde selv har turdet håbe på.

“Vi tror, at vores koncept med gode bøffer og kvalitetsvin til butikspriser har fanget folks interesse. På fleste restauranter er vinen jo meget dyr i forhold til, hvad du får, men fordi vi importere vores egen, kan vi tilbyde et måltid hvor bøffen og vinen matcher hinanden i kvalitet,” lyder det fra Nicoline Nybom.

Glæder sig til at byde velkommen

Sammen med resten af holdet glæder Nicoline sig til at byde gæsterne velkommen fra i morgen.

“Vi vil gøre vores bedste for at leve op til alle forventningerne, vi har forberedt os og vores personale er klart, men vi krydser stadigvæk fingre for at alt går godt på åbningsaftenen”


Book bord på KO & CO ➤

 

You may also like...