Denne restaurant vil 5.600 gæster besøge – og den er ikke engang åbnet endnu

thumb image

Den 1. august genopstår Skoemagerkroen, og det er ikke gået ubemærket hen – mere end 5.600 gæster har sikret sig en plads til en madoplevelse på kroen i Kirke Såby.

Allerede før Skoemagerkroen åbner er der stor interesse for at besøge det historiske sted. De 5.600 gæster der allerede har foretaget en booking går helt frem til 2020. I 2018 har 2.800 gæster sikret sig en stol på restauranten, mens de resterende gæster skal besøge stedet i de kommende år.

Det er det højeste antal bookinger før åbning i mere end fire år, hvor Bojesen i Tårnet på Christiansborg senest havde 7.500 gæstebookinger før åbning. Men foruden denne restaurant springer Skoemagerkroen popularitetskurven, hvis man kigger på interessen for en restaurant før åbning.

Det viser nye tal fra DinnerBooking, som administrerer bookinger for Skoemagerkroen samt 950 andre restauranter.

Foto: Skoemagerkroen

Poul Bøje Nielsen, som har overtaget stedet, kommer fra Elmely Kro, hvor han er restauratør frem til den 1. august, og herefter kommer han til at drive Skoemagerkroen.

Poul fortæller, hvor meget de glæder sig til at åbne stedet 1. august: “Vi glæder os helt vildt meget, så meget at vi næsten ikke kan vente. Vi er toptunet og klar til at hygge om vores gæster med et højt og afslappet serviceniveau med smagfuld og visuel gastronomi i smukke renoverede lokaler”.

Han har købt stedet sammen med advokat Michael Jorden, som i forvejen ejer Søllerød Kro.

Foto: Skoemagerkroen

Skoemagerkroen beskriver selv ankomsten til stedet således “I det skovrige og smukke midtsjællandske bakkeland står vores dedikerede personale klar til at forkæle dig – og fra det øjeblik du drejer fra ved skiltet på Landevejen, mærker du, hvordan stilheden sænker sig”.

Serveringerne du kan vælge mellem, når du befinder dig på kroen i de smukke omgivelser, byder på lidt af hvert.

Du kan enten prøve deres tasting menu, hvor du smager den ‘sjællandske baghave’, som består af lokale råvarer. Eller du kan komponere din egen menu udfra a lá carte-kortet.

Til frokost finder du moderniseret dansk smørrebrød med alt fra roastbeef af velhængt oksehøjreb til håndpillede rejser. Rugbrødet er hjemmebagt og råvarerne er naturligvis lokale.

Du kan selv opleve Skoemagerkroen ved at booke bord lige her:


Book bord på Skoemagerkroen ➤

You may also like...