De fynske gæster har talt: 5 bedste restauranter

thumb image

Næsten 17.000 gæster har bedømt deres restaurantbesøg via DinnerBooking.com i den forgangne måned – se favoritterne på Fyn. 

Sommeren er for alvor kommet over os, og det betyder, at ferietiden også nærmer sig. Er du på udkig efter lidt ekstra selvforkælelse i den søde sommertid, er et restaurantbesøg altid på sin plads.

Her får du listen over de fynske restauranter, som har fået de mest positive tilbagemeldinger fra gæsterne i forrige måned. Opgørelsen er baseret på de næsten 17.000 gæster som har bedømt deres restaurantbesøg via DinnerBooking.com i maj.

På førstepladsen finder man en gammel kending, nemlig Lieffroy i Nyborg, mens andenpladsen tilfalder Rudolf Mathis, der ligger ved vandkanten i Kerteminde.

Top 5 på Fyn i maj

  1. Lieffroy, Nyborg
  2. Restaurant Rudolf Mathis, Kerteminde
  3. Steensgaard Spiseri, Millinge
  4. Kok & Vin, Odense C
  5. Bar Snik Snak, Odense C

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restauranten, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for maj 2016 er baseret på i alt 16.731 gæsteanmeldelser.

You may also like...