Få spæk for skillingen i vinterferien: 3 retter for 210 kr. på 100 restauranter til DinnerDays - DinnerBooking Blog
thumb image

Få spæk for skillingen i vinterferien: 3 retter for 210 kr. på 100 restauranter til DinnerDays

Glæd ganen med gode middage, når DinnerDays er tilbage fra den 8.-17. februar – større end nogensinde og med rekordmange toprestauranter på menuen. Billetsalget starter den 3. januar 2019.

Vinterferien venter forude, og her kan du se frem til at fylde maven, når 100 restauranter inviterer på middag til en pris, som er lige til at fordøje. Spis en tre retters middag fra 210 kr. (+ gebyr) til restaurantfestivalen DinnerDays, som finder sted d. 8.-17. februar 2019.

Til DinnerDays kan du få sul på maven for halvtomme lommer hos b.la. Madklubbens populære restauranter, sætte tænderne i saftigt kød hos Retour, spise dig igennem alverdens serveringer på Gorilla eller nyde en middag med udsigt til kanalen på No.2.

Skal den lige have et ekstra skud krydderi, har du også mulighed for at købe en menu til 400 kr (+ gebyr) som Michelin-mad hos 108, se ud over København fra toppen af Axel tower på Trio, og spise bøffer der smelter på tungen på MASH.

Endnu mere at tygge på

DinnerDays har blot eksisteret i tre år, og i den periode er antallet af deltagende restauranter tidoblet –  fra 10 til nu 100 restauranter. Festivalen har spist sig ind på markedet og i uge 42 blev alle rekorder slået, da billetsalget steg 43 procent på landsplan.  

Derfor får gæsterne denne gang endnu mere at tygge på med hele 100 restauranter på menuen – som en stor buffet, hvor der både er noget til den kræsne, bøf-elskeren og gourmet-entusiasten.

Kom først til fadet

“Vi oplever en voksende appetit for konceptet hos gæsterne, og derfor er vi nu klar med endnu flere toprestauranter til DinnerDays i vinterferien. Herudover kan det også kun lade sig gøre, fordi de deltagende restauranter tager festivalen seriøst og leverer sublime madoplevelser,” siger Laura Madsen, PR & Communications Manager hos DinnerBooking.

Hvis du vil være sikker på, at ingen gafler billetterne til din yndlingsrestaurant før dig, så vær’ klar når billetsalget starter d. 3. januar 2019 kl. 10.00 på www.dinnerdays.com  

DinnerDays februar 2019

HVORNÅR: 8.-17. februar 2018

HVOR: På 100 restauranter i København, Aarhus, Odense, øvrige Sjælland og øvrige Jylland

PRIS: 210 kr. + gebyr (fra 25 kr.). Enkelte gourmetmenuer koster 400 kr. + gebyr (fra 30 kr.)

BILLETSALG ÅBNER: Den 3. januar på www.dinnerdays.com

Flere restaurant nyheder...