DinnerDays er tilbage: Spis 3 retter for 200,- i uge 42 - DinnerBooking Blog
thumb image

DinnerDays er tilbage: Spis 3 retter for 200,- i uge 42

Fra d. 12-21 oktober 2018 er restaurantfestivalen DinnerDays tilbage – denne gang i dobbelt størrelse og med endnu flere toprestauranter på programmet.       

Efterår venter forude, og der er god grund til at glæde sig! Du kan nemlig fylde din efterårsferie med masser af lækre spiseoplevelser til en skarp pris.

Restaurantfestivalen DinnerDays rammer landet i uge 42, og det betyder, at en lang række toprestauranter i hele landet inviterer indenfor til tre retter for 200 kr. (+ gebyr).

Det gælder bl.a. populære kendinge som No. 2, som anerkendte Christian Aarø (AOC **) driver samt den tredje restaurantperle i rækken Trio i Axel Towers. I København kan du også opleve Lalala, Mêlée og Michelin-mad på 108 (400 kr. +gebyr).

Hos Lalala ser vi altid frem til at være en del af DinnerDays. Det er en festuge, hvor vi møder mange nye mennesker fra København, vi måske ellers ikke ville have glæden af at byde velkommen. Det er altid en uge med super god stemning, hvor vi også gør det ekstra for at vores kunder får en god oplevelse, ” siger Andreas Malling, medejer af Lalala.

De Aarhusianske favoritter som Skovmøllen, Spiselauget og Globen Flakket samt Mejeriet (400 kr. +gebyr) deltager også. Mens Odenseanerne kan se frem til en middag på Aro, Nordatlanten eller The Balcony (400 kr +gebyr).

Festivalen bliver landsdækkende

DinnerDays har hidtil været en mindre restaurantfestival i Danmarks største byer med 20-50 restauranter. Denne gang har vi fået vokseværk og har linet 82 skarpe restauranter op til ugen, og festivalen vil i år i endnu højere grad brede sig ud til byer uden for København, Aarhus og Odense – derfor vil du også finde restaurant-tilbud andre steder på Sjælland, Jylland og Fyn. Blandt andet Le Gourmet i Billund, Admiralen i Kolding, Restaurant Fænøsund i Middelfart  og La Cocotte 400,- (+ gebyr) i Glostrup.

Udvidelsen af restaurant-festivalen betyder, at der i endnu højere grad findes restauranter og menuer efter enhver smag – valgmulighederne er alt lige fra sirlige gourmetanretninger til menuer med klassikeren bøf bearnaise til hovedret eller mere eksotisk inspirerede menuer.

Bag DinnerDays er restaurantsitet DinnerBooking.com – der også afholder den landsdækkende og populære restaurantfestival Spis & Støt i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

”Vi er virkelig stolte over at kunne præsentere så mange gode restauranter i år, og vi glæder os til at være med til at levere sublime spiseoplevelser til de danske madører,” fortæller Peter Thygesen, der er partner i DinnerBooking.com


Se restauranter og køb billet ➤

HVORNÅR: 12.-21. oktober 2018
HVOR: På 82 udvalgte restauranter i Odense, København, Aarhus, øvrige Sjælland og øvrige Jylland
PRIS: 200 kr. + billetgebyr (25 kr.) enkelte restauranter har en menu til 400 kr. + billetgebyr (25 kr.)
BILLETSALG ÅBNER: Den 5. september

Flere restaurant nyheder...