thumb image

DinnerDays bliver landsdækkende: Spis 3 retter for 200,- i uge 42

I uge 42 vender restaurantfestivalen DinnerDays tilbage – denne gang i dobbelt størrelse og med endnu flere toprestauranter på programmet. Billetsalget starter den 7. september.     

Efterår venter forude, og der er god grund til at glæde sig! Du kan nemlig fylde din efterårsferie med masser af lækre spiseoplevelser til en skarp pris.

Restaurantfestivalen DinnerDays rammer landet i uge 42, og det betyder, at en lang række toprestauranter inviterer indenfor til tre retter for 200 kr. (+ gebyr).

Det gælder eksempelvis populære kendinge som no. 2, Mêlée, Søren K, SULT, Fuego Nimb Brasserie i København, Castenskiold i Aarhus og Nordatlanten i Odense.

Festivalen bliver landsdækkende

DinnerDays har hidtil været en mindre restaurantfestival i København med ca. 20 restauranter. Denne gang har de linet 50 skarpe restauranter op til ugen, og festivalen vil for første gang være landsdækkende med restauranter i Aarhus, Odense og Sønderborg.

Bag DinnerDays er restaurantsitet DinnerBooking.com – der også afholder den landsdækkende og populære restaurantfestival Spis & Støt i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

”Vi er virkelig stolte over at kunne præsentere så mange gode restauranter i år, og vi glæder os til at være med til at levere sublime spiseoplevelser til de danske madører,” fortæller Peter Thygesen, der er partner i DinnerBooking.com


Se restauranter og køb billet ➤

HVORNÅR: 16.-22. oktober 2017
HVOR: På 50 udvalgte restauranter i Odense, København, Aarhus og Sønderborg
PRIS: 200 kr. + billetgebyr (25 kr.)
BILLETSALG ÅBNER: Den 7. september kl 10

Flere restaurant nyheder...