TOP 5 Fyn: Rejecocktail og ‘æwlekage’ hitter i Odense

thumb image

To odenseanske restauranter med mormor-mad på menuen tager henholdsvis tredje og fjerde pladsen på den fynske topliste. Dermed er restauranterne blandt de bedst anmeldte restauranter i januar, og to af gæsternes favoritter. Foto: Klosterkroen

Rejecocktail, stegt flæsk og en portion syrlig citronfromage med en god klat flødeskum. Eller måske et stjerneskud med rødspættefilet og friske rejer. Det gode, gammeldags køkken skal man ikke kimse af.

Og det gør man bestemt ikke på Fyn, hvor to restauranter med dansk mad på menuen er strøget ind på januars top 5 – på henholdsvis en tredje og en fjerde plads.

Der er tale om Kong Volmer og Klosterkroen. Begge er beliggende i hjertet af Odense, og begge har de dedikeret menukortet til det danske køkken. Alligevel adskiller restauranterne sig fra hinanden.

Ægte mormor-mad i hyggelige stuer
Kong Volmer er en smørrebrødsrestaurant, der giver madpakkens leverpostejmad baghjul. Her serveres højt belagte herligheder, naturligvis ledsaget af en skarp snaps og en kold fadøl. Og så er det ellers bare at vælge fra det store smørrebrøds-udvalg. En roastbeef fra ‘det lune’. Måske en rejemad fra ‘dem fra havet’. Eller en rygeost fra ‘dem fra mejeriet’. Ja, måske en af hver.

Book bord på Kong Volmer

Mens Kong Volmer fokuserer på smørrebrødet, har Klosterkroen helt styr på de danske evergreens, som tarteletter, æggekage og den fynsk æblekage. Ægte mormor-mad, der serveres i hyggelige stuer.

Fantastisk, fantastisk
Det bliver ikke mere traditionelt dansk, end det Kong Volmer og Klosterkroen har på menuen. Og det er noget, gæsterne kan li’.

Tak for en rigtig dejlig frokostoplevelse. Dejlig afslappet stemning, personlig betjening og fantastisk smørrebrød. Alt i alt en dejlig oplevelse, fortæller Kirsten efter en frokost på Kong Volmer.

Mens Lars havde en god søndag på Klosterkroen:

Det var et fantastisk søndagsbord, god mad, fantastisk betjening – vi kommer igen.

Book bord på Klosterkroen

Se hele top-listen her:

TOP 5 Fyn

  1. Restaurant HOS
  2. Kok & Vin
  3. Kong Volmer
  4. Klosterkroen
  5. Bacchus

Om opgørelsen
Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for januar 2019 er baseret på i alt 20468 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com.


DinnerDays: Køb billet til Klosterkroen ➤

You may also like...