Top 5 Aarhus: Hjemlig hygge hittede hos gæsterne i januar

thumb image

Nordisk gourmet indtaget i en stor villa i Risskov var et hit hos gæsterne i januar. Se Top 5 for Aarhus her.

Nordisk gourmet i hjemlige rammer – det er noget gæsterne kan lide. Her er rammen en smuk, hvid patriciavilla med store, sprossede vinduer, der emmer af hygge og idyl.

Villaen ligger i Risskov, Aarhus og huser restauranten Villa Dining – en restaurant, der i den grad er faldet i gæsternes smag i januar måned, hvor den har opnået topplacering over de bedst anmeldte restauranter i Aarhus.

Det viser tal fra DinnerBooking.com, hvor mere end 20.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg i januar måned.

Følelsen af at være til middag hos gode venner

Villa Dining vil gerne give deres gæster en oplevelse af at være hjemme, selv om det er ude. Oplevelsen minder på mange måder om en middag med gode venner, når du sidder og nyder middagen i en smukke stuer i den gamle villa, fortæller de.

Konceptet er simpelt og let at gå til. Der kan vælges mellem to menuer – guld eller sølv. Begge menuer er selvfølgelig fyldt med nordiske fristelser.

Guldmenuen er med snacks, appetizer, aperitif og tre retter. Her får man også afstemte vine ad libitum og kaffe og avec. Prisen er 649 mandag til torsdag og 699 i weekend og helligdage.

Mandag til torsdag kan man prøve Sølvmenuen, der byder på snacks, appetizer, forret og hovedret for 349 kr. Drikkevarer og kaffe bestilles ved siden af menuen.

Med i DinnerDays

Det er ikke kun Villa Dining, der har imponeret gæsterne i januar. Restaurant ET ved åen kommer lige i hælene på Villa Dining.

Hvis du er hurtig, kan du nå at prøve den franske restaurant til en god pris her i vinterferien, hvor de deltager i DinnerDays. Se mere her.

Se resten af Top 5 her:

Top 5 Aarhus januar 2020

  1. Villa Dining, Risskov
  2. Restaurant ET, Aarhus C
  3. Nordisk Spisehus, Aarhus C
  4. Syv Ni 13, Aarhus C
  5. Det Glade Vanvid, Aarhus C

Om opgørelsen
Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for januar 2020 er baseret på i alt 20468 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...