Erfaren kok åbner ny restaurant i Skt. Peders Stræde

thumb image

Restaurant Meille, med den kendte kok Mads Rye Magnusson i spidsen, byder sine gæster velkommen for første gang d. 9. marts.


Mad af høj kvalitet til priser de fleste kan være med på. Sådan lyder det i beskrivelsen af Restaurant Meille, der slår dørene op for første gang d. 9 marts i Restaurant BRORs gamle lokaler i Skt. Peders Stræde i hjertet af København.

Kendt kok står bag

Bag restauranten står den garvede kok Mads Rye Magnusson, der har erfaring fra både Falsled Kro, Geranium og Restaurant Bodil på Vesterbro. Sammen med sin kone, Camilla, ejer han også Restaurant Mes på Jarmers Plads og Yolk på Gammel Kongevej.

“Meille betyder ‘os’. ‘Vi’. Det betyder også ‘bedste kvalitet’. Men det er jo i virkeligheden det samme, for ‘os’, ‘vi’ er vel ‘bedste kvalitet’?”

“‘Os’ er – for os – mange ting. Det er os som mand og kone, sammen om et fælles projekt. Det er vores ansatte, sammen med os. Det er vores gæster, sammen med os. ‘Os’ er det fællesskab, vi føler os som en del af, det vi identificerer os med og dem vi gerne vil være. Os. Det er nemlig bedste kvalitet,” lyder det fra restauranten.

Godt åbningstilbud

I forbindelse med åbningen vil restauranten gerne forkæle deres gæster, og derfor tilbyder ’Meille’ i den første måned en 5-retters menu til 225 kroner (normalpris 295 kroner).

Retterne tager udgangspunkt i sæsonen, lokale, danske grøntsager samt fisk og kød.


Køb billet til åbningstilbud ➤

 

You may also like...