Ny Michelin restaurant hitter på Sjælland

thumb image

I februar har mere end 24.000 gæster anmeldt deres restaurantoplevelse på DinnerBooking.com. En af månedens favoritter var Restaurant Jordnær, der netop har fået deres første Michelin stjerne.

I februar blev de prestigefyldte Michelin stjerner uddelt på København Rådhus. En af dem der blev hædret med deres første Michelin stjerne var Restaurant Jordnær, der holder til på Gentofte Hotel i Nordsjælland.

Bag Restaurant Jordnær er parret Tina og Eric Kragh Vildgaard, der åbnede restauranten i slutningen af april 2017.

Gæster er vilde med Jordnær

Og det er ikke kun Michelins anmeldere, der er vilde med restauranten – det er deres gæster også. I februar måned ligger Restaurant Jordnær sammen med Søllerød Kro og Restaurant Nærvær helt i toppen over de bedst anmeldte restauranter på DinnerBooking.com.

Om restaurant Jordnær skriver gæsterne blandt andet:

”Fuldkommen genial aften hos fænomenale Jordnær! Jeg var dog ikke selv jordnær, men snarere i Paradis! Én stjerne er slet ikke for meget! ” – Thomas.

”Ønsker at være jordnær snarest igen tak for en god oplevelse” – Hanne.

Top 5 Sjælland i februar 2018

  1. Søllerød Kro, Holte
  2. Nærvær Restaurant, København K
  3. Restaurant Jordnær, Gentofte
  4. ENOMANIA, Frederiksberg
  5. Il Gallo Nero, Marchio Q REI, Hillerød

Om gæsteanmeldelserne

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for februar 2018 er baseret på 24.360 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere gæsteanmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...