24.000 gæster støtter restauranterne i efterårsferien

thumb image

I dag starter restaurantfestivalen DinnerDays, og trods corona-restriktioner er der stor tilslutning og opbakning til restauranterne.

Masker, sprit, afstand og tidlig lukketid er den nye hverdag ude på restauranterne, alligevel har 24.000 gæster booket bord til DinnerDays, som finder sted fra den fra den 9.-18. oktober.

107 restauranter deltager i festivalen ved at invitere til en 3-retters menu fra 210 kroner (+ gebyr). Gæster kan eksempelvis vælge at booke bord på toprestauranter som Krogs Fiskerestaurant eller Maven, hvor de i den grad glæder sig til at byde gæster velkommen.

– Vi vil gerne sige tusind tak til alle de mange gæster der bakker op om restauranterne i svær tid, hvor vi jo er pålagt ekstra mange restriktioner, siger Linda Bromann, Booking Manager på ovenstående restauranter.  

Køb billet her.

Pladsmangel i Odense

I Odense melder 10 ud af 16 restauranter udsolgt, og var de ikke begrænset af corona-restriktioner med færre seats og afstandskrav havde de gerne solgt billetter til endnu flere gæster.

– Vi glæder os enormt til at få en masse gæster, og vi har gjort alt, hvad vi kan for at få plads til så mange gæster som muligt. Vi har endda gjort et selskabslokale klar på rekordtid, hvor gæsterne også kan sidde, siger Luciano som er Foschi som er indehaver af Fynboen og Ribelli.

Corona-restriktioner

Den 17. marts 2020 er en skæbnesvanger dag for restaurationsbranchen, da statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde indfører midlertidigt forbud mod at modtage gæster i restauranter frem til 30. marts. 

Siden bliver forbuddet forlænget frem til 18. maj, hvor restauranterne igen må åbne, hvis de følger særlige retningslinjer.

I september bliver restauranterne igen ramt af nye restriktioner og skal nu lukke kl. 22 og gæster skal bære mundbund. Disse er foreløbigt gældende til og med 18. oktober. 

– Corona-pandemien har store konsekvenser for restauranter landet over, og branchen har brug for os som aldrig før. Derfor glæder det os som arrangører, at så mange har booket et restaurantbesøg i uge 42, siger Laura Madsen, PR & Kommunikationsansvarlig hos DinnerBooking. 

Gæster kan stadig nå at støtte op om restauranterne i efterårsferien ved at købe billet på DinnerDays.com. Billetterne sælges helt frem til 18. oktober.

HVORNÅR: 9.-18. oktober 2020

HVOR: På 107 restauranter i København, Aarhus, Odense, øvrige Sjælland og øvrige Jylland

PRIS: 210 kr. + gebyr. Enkelte gourmetmenuer koster 400 kr. + gebyr.

You may also like...