Gæsterne strømmer til Relæ efter kåring

thumb image

Mandag aften kunne Relæ kalde sig en af verdens 50 bedste restauranter, og det har fået gæster til at booke bord i stor stil.

Spændingen var høj mandag aften, hvor sløret blev løftet for den prestigefyldte »The world’s 50 best restaurant.« Og det blev til gode nyheder for blandt andet Restaurant Relæ, der kunne  bryste sig af at rykke frem på 45. plads på listen. Herudover modtog de den særlige »sustainability-award«.

Og der gik ikke længe fra kåringen blev annonceret, til bookingerne begyndte at tikke ind hos Nørrebro-restauranten. Hele natten igennem var der en konstant strøm af bookinger, og tirsdag kunne restauranten tage imod intet mindre end 247 bookinger. Til sammenligning bliver der foretaget omkring 35 bookinger på en normal dag på restauranten.

Også onsdag fortsatte gæstestrømmen, og restauranten kunne tage imod 111 bookinger. Det viser tal fra bookingportalen DinnerBooking, der administrerer bookinger for Relæ og over 500 andre restauranter og caféer.

Tilsyneladende har kåringen vækket gæsternes opmærksomhed – og det glæder hos Relæ:

”Det er jo gæsterne, det hele handler om, så det giver os selvfølgelig masser af motivation, at så mange mennesker viser interesse for os,” fortæller Christian Puglisi, der også er stolt over deres nye plads på listen over verdens bedste restauranter:

”Vi er selvfølgelig glade for den anerkendelse, vi har fået, og stolte af også at være den eneste Michelin-restaurant med en sustainability-pris. Men i sidste ende mener jeg ikke, at det er priserne, det handler om, og derfor er det ikke noget, vi jagter. Det handler om det daglige arbejde i restauranten. Vi kan kun være herre over, hvad der sker indenfor de fire vægge, og det vil vi hele tiden forsøge at gøre bedre,” fortæller Christian F. Puglisi.

Vil du også booke bord, kan du gøre det her.

You may also like...