I dag går det løs til DinnerDays: Spis tre retter til 210 kr. i vinterferien

thumb image

DinnerDays går i gang i dag. Hele vinterferien kan du spise tre retter for 210 kr. på 100 restauranter i hele landet. Skal du nå med?

Er du vild med at fylde maven med dejlig mad til en god pris, så behøver du ikke at vente længere nu.

DinnerDays, hvor du kan spise tre retter for 210 kr. (+gebyr), på en lang række restauranter i Danmark begynder i dag og fortsætter indtil på søndag d. 17. februar.

Du kan stadig nå det

Har du ikke nået at få billetterne i hus endnu, så der er der stadig rig mulighed for at få gode, kulinariske oplevelser og hyggelige stunder i hele vinterferien.

I  København står 50 toprestauranter som No. 2, Mêlée, Fuego, Madklubben Steak, Ibu, Gorilla og mange, mange flere klar til at forkæle dig.

Enkelte restauranter som Michelinrestauranten 108, bøf-imperiet MASH, Trio i Axel Towers og Barr på Christianshavn serverer en menu til 400 kr. (+gebyr).

Landdækkende festival

Det er ikke kun i København, at du kan få en god spiseoplevelse i vinterferien. På Fyn byder blandt andet Nordatlanten, Anarkist og Fynboen på en smagfuld aften.

I Aarhus er der stadig enkelte pladser tilbage på bestsellere som Restaurant Et, Anker, Madklubben, Unico, Retour, ligesom der også er restauranter i resten af Jylland som Ros i Tønder og Le Gourmet i Billund.

Mere at tygge på

DinnerDays har blot eksisteret i tre år, og i den periode er antallet af deltagende restauranter tidoblet –  fra 10 til nu 100 restauranter. Festivalen har spist sig ind på markedet og i uge 42 blev alle rekorder slået, da billetsalget steg 43 procent på landsplan.

Derfor har gæsterne denne gang endnu mere at tygge på med hele 100 restauranter på menuen – som en stor buffet, hvor der både er noget til den kræsne, bøf-elskeren og gourmet-entusiasten.


Køb billet til DinnerDays ➤

You may also like...