Ny italiener langs kanalen på Christianshavn

thumb image

På en af Christianshavns solrige hjørner åbner erfarne restauratører italiensk spisested. Her kan opleves friske råvarer og uformelt livsnyderi i skøn forening med stor solbeskinnet terrasse og rigeligt med spritzere.

I et charmerende gammelt autoværksted ved vandkanten vil der fra denne sommer emme af frisklavede pastaretter, trøfler og livsglæde, når ’Undici’ slår dørene op d. 22. juni.

Med den nye restaurant får Christianshavns kanal et friskt pust af et italiensk spiseri og samlingspunkt. ’Undici’, der betyder ’11’ på italiensk, ligger i bygning 11 på Wilders Plads. Her er  menu- og vinkort domineret af italienske egnsretter og lokale druesorter.

”Med ’Undici’ ønsker vi at skabe et afslappet og uhøjtideligt spisested med et overskueligt og fokuseret menukort. Særligt her i sommersæsonen prioriterer vi friske grøntsager, fisk og skaldyr”, siger køkkenchef Dominik Gondor.

Sol, sol, sol

Med sin placering på det yderste hjørne, hvor Christianshavns kanal møder Wilders kanal har ’Undici’ en fantastisk sydvestvendt beliggenhed.

Her vil solen hele eftermiddagen og aftenen brage ned og forhåbentligt skabe stor Aperol- og rosétørst hos gæsterne på den nybyggede træterrasse, håber restaurantchef, Thyra Pilegaard.

”Det er en drøm at få lov til at åbne et italiensk spisested på Christianshavn på denne stemningsfyldte og unikke plads. Vi håber at skabe et lokalt samlingspunkt, hvor folk slentrer forbi til et glas, som bliver til tre eller fire og glemmer tid og sted og bare nyder livet i godt selskab.”

Velkendte folk bag

Bag ’Undici’ står restauratørerne Andreas Malling, Thue Mølck Nilsson og Charles Teinby.

De driver allerede spisestederne Sankt Annæ 8 på Christianshavn og 20A i Ravnsborggade samt den franske restaurant lalala i Strandgade på Christianshavn.

Hvor: Wilders Plads 11, 1403 København K
Hvornår: 22. juni 2018


Book bord på Undici ➤

You may also like...