DiningSix bag KöD åbner nyt koncept med ‘Klokken’

thumb image

KöD, Slap Af og Basso – du kender garanteret allerede flere af navnene, og har du besøgt stederne, er du ikke alene om det – det nye restaurantnavn, du skal have på tungen, er ‘Klokken’.

DiningSix, som er holdet bag en række af Danmarks meget populære restauranter, åbner nu deres 7. restaurant siden 2014.

Dansk mad på Klokken

På den nyeste restaurant Klokken serveres “Dansk mad som kombineres med nytænkning.” Men som stadig er et klassisk køkken, hvor du kan nyde traditionel dansk mad. For eksempel smørrebrødsklassikerne pandestegt rødspætte, roastbeef eller hjemmelavet hønsesalat, eller dyk ned i én af Klokkens varme retter såsom pariserbøf, tarteletter eller hele kongerigets nationalret: Stegt flæsk med persillesovs. Klokken byder desuden på 12 hjemmelavede snapse; én snaps for hver af urets 12 timevisere.

Klokken åbnede den 15. juni 2018 i Aarhus, hvor de har overtaget lokalet fra den legendariske stripklub La Belle. De leder allerede efter et lokale til Klokken i København.


Book bord på Klokken ➤

Mangler du stadig at besøge KöD, Slap Af og Basso, kan du læse mere om de populære restauranter her:

KöD

Konceptet er at servere kød af den fineste kvalitet i form af bøffer fra de bedste udskæringer fra både Danmark, USA og Uruguay. Her finder du alt fra mørbrad og chateaubriand til Ribeye, New York Strip og Sirloin. De møre bøffer kombinerer du med lækre side orders og saucer efter eget valg. Bøffen kan eksempelvis glide ned i selskab med en Madagaskarpebersauce, timiankrydret portvinsglace eller hjemmerørt bearnaise og ’on the side’ kan du nyde smørsauterede svampe, chili fries, sprød salat og meget andet fristende tilbehør, der egner sig godt til kødet.


Book bord på Köd Aarhus ➤


Book bord på Köd København ➤


Book bord på Köd Vesterbro ➤

Slap Af

På Slap Af finder du en hyggelig restaurant og cocktailbar i ét. I restauranten serveres velsmagende á la carte-retter, eller du kan prøve kræfter med deres serveringsmenu, hvor du kan få enten 3 eller fire retter, som er håndplukket af køkkenet. Fælles for alle retter er, at de er tilberedt af årstidens friske råvarer. Hos Slap Af er den gode atmosfære og en hyggelig stemning i højsædet, og takket være stedets veludrustede cocktailbar, er det ideelt at fortsætte den gode aften med forfriskende drinks efter måltidet.


Book bord på Slap Af ➤

Basso

På Basso tager de udgangspunkt i det traditionelle italienske køkken. Her serveres klassiske italienske retter lavet med masser inspiration fra Støvlelandet. Hos Basso møder den italienske madkultur de friske nordiske råvarer, og disse komponenter blandes i en smagfuld symfoni bestående af alt det bedste fra Italien og Norden. Basso sætter fokus på social dining. Som de selv siger, “er den fuldendte madoplevelse givet ved dét, at være sammen om noget”, og derfor kan du se frem til menuer, der kan deles med alle ved bordet. På menukortet vil du finde en Tasting Menu, der består af 10 eller 13 serveringer, som vil skifte efter sæsonen, og som koster henholdsvis 398,- og 498 ,- per person.


Book bord på Basso Aarhus ➤


Book bord på Basso København ➤

You may also like...