Aarhus har en stor appetit på madfestival

thumb image

Mange aarhusianere skal glæde ganen med en god middag, når DinnerDays går i gang fra den 8.- 17. februar. Billetsalget er lige nu knap 70 procent højere end ved DinnerDays i uge 7 sidste år

Har du planer om at skulle ud at spise i Aarhus til madfestivalen DinnerDays i vinterferien, så er du bestemt ikke den eneste.

Madfestivalen, hvor du kan spise tre retter fra 210 kr. + billetgebyr på 18 restauranter i Aarhus og omegn, oplever en voksende appetit for konceptet i den jyske hovedstad.

Aarhus kan ikke mættes

Allerede nu med stadig knap to uger til madfestivalen går i gang har billetsalget i Aarhus oversteget salget i hele salgsperioden sidste år i uge 7 med knap 70%.

Stor appetit i Aarhus

På grund af succesen med at afholde restaurantfestival i Aarhus i uge 7, er der næsten dobbelt så mange restauranter med som sidste år – en vækst fra 10 restauranter til 18 i år.

Særligt Restaurant ET, som er ny i udvalget af restauranter, har haft ekstremt stor succes med billetsalget frem til nu. Herudover er Anker, Madklubben og Retour blandt favoritterne i år. Dog er alle restauranter ved at have godt med bookinger.

DinnerDays februar 2019
HVORNÅR:
8.-17. februar 2018 ‘
HVOR: På 100 restauranter i København, Aarhus, Odense, øvrige Sjælland og øvrige Jylland
PRIS: 210 kr. + gebyr (fra 25 kr.). Enkelte gourmetmenuer koster 400 kr. + gebyr (fra 30 kr.)


Køb billet til DinnerDays ➤

You may also like...