Københavnsk restauratør rykker til Jylland

thumb image

Den 21. august slog en ny restaurant dørene op i Sønderborg, nemlig Restaurant Barbie. Bag restauranten står blandt andet Rasmus Oubæk, der er manden bag københavnske restaurantsucceser som Retour Steak og Pluto.   

Det er ikke kun hovedstaden, der kan bryste sig af restaurantåbninger med store og kendte restauratører bag roret. I Sønderborg har den populære Rasmus Oubæk nemlig nu slået sig ned med Restaurant Barbie.

Rasmus Oubæk er en af mændene bag populære københavnerrestauranter som Pluto, Retour Steak og Gorilla, og det sidste skud på stammen har været Barbie BBQ på Vesterbro.

Nu har han teamet sig sammen med sin tvillingebror Jacob Oubæk og Christian Brandt om den nye restaurant i Sønderborg.

Ind under huden på byen

Ifølge Christian Brandt har den nye restaurant i Sønderborg samme koncept som de københavnske restauranter Retour og Barbie BBQ, nemlig masser af barbecue og gode bøffer.

Men det er ikke nok blot at tage konceptet med til en ny by, fortæller han:

”Man skal ind under huden på den by, man lander i, og derfor har vi gjort meget for at involvere lokalsamfundet i projektet.”

De tre kompagnoner har blandt andet ansat tjenere og faglærte kokke fra Sønderborg, frem for at tage egne folk med fra København.

Barbie i Sønderborg

 

Bliver indtil restauranten er selvkørende

Jacob Oubæk kommer til at være den daglige leder i Sønderborg-restauranten og vil være ansvarlig for at sikre, at niveauet holdes højt. Rasmus Oubæk og Christian Brandt bliver i Sønderborg, indtil restauranten er selvkørende og drager derefter videre:

”Rasmus og jeg bliver så længe, som det er nødvendigt, og indtil vi er sikre på, at vi har nogle kræfter, der kan drive restauranten videre i den rette ånd. Derefter vil vi arbejde videre med andre projekter,” forklarer han.

Det er da også Jacob Oubæk, der har gået og leget med slow cooked barbecue konceptet, og derfor giver det mening, at han bliver den daglige leder af stedet, tilføjer han.

Læs også: Ny køkkenchef på Remouladen: Jeg laver ikke suppe, steg og is

Langtidsgrillet barbecue på menuen

Den nye Restaurant Barbie i Sønderborg vil holde åbent hver dag fra 17-22, og herudover vil der være mulighed for take away.

På menukortet finder du Sydstatsbarbecue med blandt andet store ribs, krydrede oksepølser og beef brisket. Derudover vil du kunne finde den klassiske bøf bearnaise, som Rasmus Oubæk er kendt for i København.

Book bord på Restaurant Barbie.

You may also like...