Stormløb mod den nyåbnede Rungsted Kro

thumb image

Fredag den 4. september åbner Rungsted Kro igen med nye og erfarne forpagtere bag roret, og det har fået over 850 gæster til at sikre sig bord inden åbningsdagen.

Fredag den 4. september kunne de to nye forpagtere, Christina Rud og Leif Nielsen, slå dørene op for Rungsted Kro. Kroen måtte tidligere på året dreje nøglen om efter bare fem måneder med en ny forpagter.

Men noget tyder på, at borgere i lokalområdet har manglet kroen som samlingssted. Allerede dagen inden åbningen var der nemlig over 850 gæster, der havde sikret sig bord på Rungsted Kro.

”Det sker i ny og næ, at de store og kendte københavnerrestauranter opnår en kæmpe gæsteopbakning inden en åbning, men det er meget usædvanligt, at det sker udenfor hovedstaden,” fortæller Henriette Noll Bernstorn, der er Country Manager hos DinnerBooking.

Rungsted kro

 

 

Samlingssted for lokalborgere

Christina Rud glæder sig over de mange gæster og forklarer de mange bookinger med, at Rungsted Kro fungerer som et lokalt mødested for mange i området:

”Kroen betyder rigtig meget for lokalborgere. Jeg tror, de fleste fra området har en historie herfra. Derfor tror jeg også, der er rigtigt mange, der glæder sig til at se, hvad det bliver for en restaurant og håber på, at det kan blive et samlingssted igen,” fortæller hun.

Hun tilføjer dog også, at tanken om de mange gæster på åbningsdagen var en lidt skræmmende tanke:

”Alting skal jo bare gerne køre perfekt på den første dag, så det er jeg selvfølgelig lidt spændt på,” fortæller hun.

Erfarne forpagtere

De to forpagtere, Leif Nielsen på 52 og Christina Rud på 25 år, henter begge erfaring fra Restaurant Bakkens Perle, hvor de har arbejdet sammen de sidste otte år.

Læs også: Vivi Schou Fra Babette: Succes handler om gode råvarer

Book bord på Rungsted Kro.

You may also like...