Kom til intimkoncert med Danmarks mest populære musikere og nyd en god middag i skønne Tisvilde

thumb image

Oplev nogle af Danmarks største artister som Tim Christensen og Annika Aakjær helt tæt på, mens du nyder en god middag. En ekstraordinær spiseoplevelse i Tisvilde, som du ikke vil gå glip af denne sommer.

Tisvilde er en af danskernes foretrukne sommerdestinationer, da den smukke kystby summer af liv, gode vibes og har den dejligste badestrand. Det er derfor oplagt at søge mod Nordsjælland for ren sommeridyl.

Som noget helt ekstraordinært, inviterer Tisvilde Bistro på flere sommerkoncerter i juli og august , hvor de serverer lækker mad inden – hvad de kalder en dinnerkoncert.


Her vil musikere som Annika Aakjær, Moonjam, Tim Christensen og Andreas Odbjerg spille en intimkoncert, mens I kan sidde og nyde et køligt glas vin ved bordet efter en god middag.

Her kan du se hvilke musikartister, der slår vejen forbi Tisvilde Bistro denne sommer.

Calby

Med hits som ”Burnout”, ”The Million Dollar Song” og “The Everyday Bit” i rygsækken er sangeren Calby fløjet til himmels med raketfart.

Han bliver kaldt en stjerne med international karakter, så du kan roligt glæde dig til en fantastisk koncert, når Calby indtager scenen på Bistroen.

Dato: Lørdag 16. juli 2022 kl. 21:00
Pris: 450 kr. + gebyr

Drew Sycamore

Hun brød igennem lydmuren med hits som Take It Back og I Wanna be Dancing, der begge har ligget på airplay charten i flere måneder og stadig gør!

Samtidig blev hun nomineret i to kategorier til Danish Music Awards som Bedste Nye Navn og Bedste Nye Live Navn. Vi kender alle hendes kæmpe hits, som ”45 Fahrenheit Girl”, ”Take It Back” og ”I Wanna Be Dancing”.

Drew har en enestående vokal, som sender den dybsindige lyrik helt frem i de skrapt skårne popproduktioner og som live giver lydbilledet det helt rigtige modspil.

Dato: Mandag 18. juli 2022 kl. 21:00
Pris: 595 kr. + gebyr

Tim Christensen

Oplev Dizzy Mizz Lizzy sangerens akustiske versioner af hans egne numre som ”Right Next To The Right One” og ”Superior”, når han besøger Tisvilde Bistro.

Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie. Tims solokarriere blev kickstartet med hans album ”Secrets On Parade” i 2000, hvor singlen ”Love Is a Matter Of…” og ”Right Next To The Right One” indgik.

Sangene, stemmen og hele Tims musikalske talent er en oplevelse i sig selv og bliver leveret helt nøgent og akustisk.

Dato: Tirsdag 26. juli 2022 kl. 21:00
Pris: 595 kr. + gebyr

Aksglæde

Den altid finurlige tekstmager og popsmed Aksglæde er klar med de største koncerter! Og så har han også et nyt album på vej.

Aksglæde er nærmest blevet synonym for altid smittende, spillevende livekoncerter, hvor de lyriske popperler og fængende melodier finder vej helt udover scenekanten til både bankende hjerter og rytmen i fødderne.

Dato: Fredag 29. juli 2022 kl. 21:00
Pris: 425 kr. + gebyr

Annika Aakjær

Annika Aakjærs har en særegen evne til at være både åbenhjertig og utrolig charmerende, i sine tekster og i sine vittige betragtninger.

Annika deltog sidste år i TV2-programmet Toppen af Poppen, hvor hun smukt fortolkede bl.a. Søren Sko og Lis Sørensens sange.

Glæd dig til en akustisk aften med numre som bl.a. ”Skulder ved Skulder” og ”Stjernestøv”.

Dato: Søndag 31. juli 2022 kl. 21:00
Pris: 495 kr. + gebyr

The Antonelli Orchestra med Kid Creole & the Coconuts

De leger med klassikerne. De kaster sig over musikalske opgaver, ingen andre tør.

Energi, kreativitet og mod, med afsæt i nogle af de absolut dygtigste og mest rutinerede musikere i Danmark, har gjort The Antonelli Orchestra til folkeeje.

De synger sig ind i danskernes hjerter uge efter uge i TV2 programmerne “Vild med Dans” og “Toppen af Poppen”.

Med deres varme og swingende versioner og fortolkninger af alt fra klassiske stykker til moderne pophits har The Antonelli Orchestra, som intet andet orkester, for længst sat standarden for en uforglemmelig fest.

Denne gang besøger de Bistroen, hvor de har Kid Creole & The Coconuts med til os.

Dato: Mandag 1. august 2022 kl. 21.30
Pris: 595 kr. + gebyr

Andreas Odbjerg

Andreas Odbjerg er en kunstner, som befinder sig lige på kanten med sine politiske tilråb, nærværende liveperformances og humoristiske historiefortællinger.

Han har sunget sig ind i danskernes hjerter og historiebøger med numre, som ”i morgen er der også en dag”, ”føler mig selv 100” og ”STOR MAND”.

Til denne eftermiddagskoncert er du garanteret højt humør og en fed stemning ved Tisvilde Bistro.

Dato: Tirsdag 2. august 2022 kl. 15.00
Pris: 495 kr. + gebyr

Rasmus Walter

Rasmus Walter kommer og viser en mere intim side af hans musik med akustiske versioner af ”Endeløst”, ”Løber” og ”På en dag som i dag”.

Vi får indblik i hans eftertænksomme lyrikunivers, hvilket giver hans musik et andet udtryk end tidligere set og hørt.

Der vil være masser af nærvær og historiefortællinger fra de mange ture på landevejene, og Rasmus glæder sig til at vise publikum en anden side af Walters musik.

Dato: Fredag 12. august 2022 kl. 21:30
Pris: 375 kr. + gebyr

Moonjam

Brødrene Kærså står i spidsen for bandet Moonjam, som har i høj grad gjort sig bemærket ved instrumentalnumre, hvor hovedparten af numrene har saxofon i en karakteristisk og tydelig rolle, som de velkendte hits ”Shaida”, ”Gennem Ild og Vand” og ”Sarai”.

Så kom og oplev Moonjam, der er mere gearet end nogensinde før til at forføre og fortrylle.

Dato: Lørdag 13. august 2022 kl. 15:00
Pris: 395 kr. + gebyr

Praktiske informationer omkring eventet

Billetprisen dækker adgang til intimkoncerten, hvor mad og drikkevarer afregnes udover på aftenen.

Når du har købt billet, bedes du kontakte Tisvilde Bistro på info@bistrotisvilde.dk, som vil sørge for bordbestilling. Bemærk, der naturligvis er plads til alle, som har købt billetter.

Flere restaurant nyheder...