Spændende spisesteder ved kajen i Nordhavn

thumb image

Skal du et smut forbi Nordhavn? Hvis du bliver sulten på vejen så er der et hav af muligheder for at spise godt ved hav i Nordhavn

København vokser, og heriblandt er Nordhavn en af de bydele, som hovedstaden bliver udvidet med. Med vokseværk i boligbyggeriet skyder der naturligvis også restauranter op i området. Her giver vi dig en guide til spændende spisesteder i Nordhavn, som byder på alt fra social dining, middag i 62 meters højde, udsigt til både og hav og ikke mindst svaret på en ægte pizza-perle.

Restaurant Frihavn

På Amerika Plads finder du den nyåbnede Restaurant Frihavn. Restauranten er lig med nostalgi og hjemstavn, da den ikoniske bygning blandt andet er tegnet af den danske arkitekt Heinrich Wench og opført tilbage i 1895. Hos Frihavn er det de gode, bedste råvarer som er i centrum – og så kan du få de klassiske, danske smørrebrødsretter; sild, dyrelægens natmad eller hvad med en cremet hønsesalat? Du kan også smage på lune, hjemmelavede deller eller klassisk stjerneskud.

Hvor: Amerika Plads 28, 2100 København Ø 


Book bord på Restaurant Frihavn ➤

Buvette

Spis som i Paris i Nordhavnen. Göteborg Plads i Århusgadekvarteret i Nordhavn er omringet af vand og har det velkendte kontorhøjhus Portland Towers ved Sandkaj som nabo. Lige her på denne plads med udsigt til Nordhavn bassin, kan du spise dig mæt i parisiske fristelser på Buvette, der slog dørene op i begyndelsen af februar måned. Du kan blandt andet prøve deres signatur-menu – saftig rotisseri kylling med sideordes som løgringe med chilimayo, knuste kartofler og fritterede jordskokker med havsalt.

Hvor: Göteborg Plads 2, 2150 Nordhavn 


Book bord på Buvette ➤

Storehouse

Restaurant Storehouse ligger som en del af Adina Apartment Hotel Copenhagen i Nordhavn og er et mad- og mødested for Østerbroerne. Restauranten tilbyder et bredt udvalg af spændende retter inspireret af det australske køkken og til fornuftige priser. Restaurantens koncept bygger på tankegangen ”sharing”, hvor man spiser sammen ved lidt større borde måske med venner, familien eller arbejdskollegaerne eller mennesker man møder for første gang.

Hvor: Amerika Plads 5, 2100 København Ø


Book bord på Storehouse ➤

Silo

På Silo kan du spise middag i 62 meters højde på 17. sal i den ombyggede kornsilo i Nordhavn. Fra toppen er der en fænomenal panoramaudsigt til by og hav, og udsigten i sig selv er et besøg værdigt. Herudover kæles der for detaljen både hvad angår mad, indretning og betjening.Menuen skifter i takt med sæson og humør. Vælg Silo Samlingen, der er en 4. retters menu sammensat af kokken til 455,- eller gå på opdagelse i a la carte kortet blandt forretter, hovedretter, oste og sødt.

Hvor: Helsinkigade 29, 17. etage, 2150 Nordhavn


Book bord på Silo ➤

Mastek

God mad med god udsigt! På Mastek kan du nyde nordisk mad med fransk tyngde og havudsigt – ikke dårligt vel? I INVO’s tidligere lokaler på Dampfærgevej på Østerbro rykkede Restaurant Mastek ind 1. februar. Her kan du inde i deres hyggelige lokale – eller på deres store udendørs terrasse – nyde udsigten over de gyngende både og det spejlblanke hav. Frihavnen og det gamle pakhus emmer af charme og god stemning. Her kan du nyde enkel, nordisk mad tilsat fransk tyngde og teknik. Her kan du spise østers, tatar, kalvebrisler, sorthummer og andre franske fristelser.

Hvor: Dampfærgevej 8, 2100 København Ø


Book bord på Mastek ➤

Bar Uno

Bar Uno er Nordhavns pizza-perle med sprøde pizzaer, kreative cocktails og en intet mindre end formidabel udsigt over det glitrende hav og FN Byen på den anden side af vandet. Selv hvis du ikke bor på de kanter, er stedet et besøg værd.

Hvor: Gøteborg Plads 5, 2150 Nordhavn


Book bord på Bar Uno ➤

You may also like...