Spændende spisesteder ved kajen i Nordhavn - DinnerBooking Blog
thumb image

Spændende spisesteder ved kajen i Nordhavn

København vokser, og heriblandt er Nordhavn en af de bydele, som hovedstaden bliver udvidet med. Med vokseværk i boligbyggeriet skyder der naturligvis også restauranter op i området. Her giver vi dig en guide til spændende spisesteder i Nordhavn, som byder på alt fra social dining, middag i 62 meters højde, udsigt til både og hav og ikke mindst svaret på en ægte pizza-perle.

Storehouse

Restaurant Storehouse ligger som en del af Adina Apartment Hotel Copenhagen i Nordhavn og er et nyt mad- og mødested for Østerbroerne. Restauranten tilbyder et bredt udvalg af spændende retter inspireret af det australske køkken og til fornuftige priser. Restaurantens koncept bygger på tankegangen ”sharing”, hvor man spiser sammen ved lidt større borde måske med venner, familien eller arbejdskollegaerne eller mennesker man møder for første gang.

Hvor: Amerika Plads 5, 2100 København Ø


Book bord på Storehouse ➤

Silo

På Silo kan du spise middag i 62 meters højde på 17. sal i den ombyggede kornsilo i Nordhavn. Fra toppen er der en fænomenal panoramaudsigt til by og hav, og udsigten i sig selv er et besøg værdigt. Herudover kæles der for detaljen både hvad angår mad, indretning og betjening.Menuen skifter i takt med sæson og humør. Vælg Silo Samlingen, der er en 4. retters menu sammensat af kokken til 455,- eller gå på opdagelse i a la carte kortet blandt forretter, hovedretter, oste og sødt.

Hvor: Helsinkigade 29, 17. etage, 2150 Nordhavn


Book bord på Silo ➤

INVO

Foto: Nicklas Hechmann 

De smukke lokaler er gennemgribende istandsatte, lyse og indbydende med åbent køkken og stor udendørs terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten over de gyngende både og det spejlblanke hav. Frihavnen og det gamle pakhus emmer af charme og god stemning, hvilket INVO også ønsker at understrege i deres koncept. For folkene bag restauranten handler det om at sikre mad af højeste kvalitet og standard uden at blive selvhøjtidelige: Stemningen skal være afslappet, miljøet uformelt og jordnært som køkkenets friske, sæsonaktuelle råvarer.

Hvor: Dampfærgevej 8, 2100 København Ø


Book bord på INVO ➤

Bar Uno

Bar Uno er Nordhavns pizza-perle med sprøde pizzaer, kreative cocktails og en intet mindre end formidabel udsigt over det glitrende hav og FN Byen på den anden side af vandet. Selv hvis du ikke bor på de kanter, er stedet et besøg værd.

Hvor: Gøteborg Plads 5, 2150 Nordhavn


Book bord på Bar Uno ➤

Flere restaurant nyheder...