Kunst af Lars H.U.G, økovin og gode råvarer: Ny restaurant er åbnet på Østerbro

thumb image

Ny restaurant på Østerbro åbner dørene for københavnerne. Tag forbi Øster Farimagsgade 93 lige ved siden af søerne og afprøv RALPHs (opkaldt efter ejeren) kreationer, mens du kigger på malerier af Lars H.U.G.

“Gæsterne er i centrum på RALPHs ,” fortæller Ralph Marker, ejeren af den lille fine restaurant på Øster Farimagsgade 93. For det er ikke kun maden eller vinene, som det handler om hos RALPHs . Det handler om oplevelsen – hele oplevelsen.

Når du træder ind glasdørene på RALPHs, bliver du med det samme mødt af en æstetisk, skandinavisk indretning med smukke farver på vægge og gardiner – og ikke mindst fra de store malerier af billedkunstner og musiker Lars H.U.G.

“Vores retter skal mætte både maven og øjet. Det at spise handler ikke bare om at indtage noget, men at opleve det,” fortæller Ralph.

For maden er i højsæde hos den lille, nye Østerbroer. Kvalitet er forudsætningen for den gode mad. Maden er lavet af ordentlige, lokale og solide råvarer – og så er konceptet selvfølgelig også lavet med omtanke for miljøet.

Men hvad kan du egentlig spise?
Spisekort er lidt anderledes, end du måske er vant til. Der er forskellige snacks og forretter, som man kan kombinere som småretter – eller man kan snuppe en enkelt til den lille sult. Udover de små snacks, kan du få fingre i en dagens ret, en vegetarret og en dagens salat. Køkkenet spreder sig både fra det danske, det franske til det italienske.

You may also like...