Sommertilbud på Latinerkvarterets nye restaurant

thumb image

I Latinerkvarterets uspolerede charme er der dukket en ny restaurant op, hvor norden møder middelhavets køkken i et brag af duft og smag. Lige nu inviterer restauranten indenfor til et skarpt sommertilbud. 

Den 1. juni 2017 slog den nye restaurant P Eatery officielt dørene op for første gang efter en omfattende renovering af lokalerne.

I den nye restaurant – der er nabo til Skt. Petri Hotel – kan du se frem til lækre middelhavs-favoritter, og er du hurtig, kan du lige nu opleve deres lækre retter med et sommertilbud for 325,- gennem DinnerBooking.

Middehavet møder Norden

Som ny køkkenchef på P Eatery finder man den garvede Thomas Larsen, der har en lang baggrund fra bl.a. Bella Sky, Meyers og Den  Røde Cottage, hvor han blev uddannet. Og han ser frem til at kombinere det nordiske med middelhavskøkkenet:

“Vi tager det bedste fra begge verdener – middelhavskøkkenet er ærligt, fuld af smag og kraft med en enkel sammensætning, mens retterne er anrettet stilrent efter nordiske principper, og fyldt med sæsonens lokale råvarer. Vi tager udgangspunkt i bæredygtighed, så det falder helt naturligt at bruge de bedste, lokale råvarer” fortæller han.

Thomas Larsen har en forkærlighed for det søde køkken, hvilket kommer til udtryk i udvalget af desserter. Gæster kan blandt andet prøve ’The Seven Sins’’ eller ’’24-layer Death by Chocolate’’ – og titlerne taler vist for sig selv.

Social Dining

Hos P eatery er der mange små retter på kortet også veganske – og over 100 vine på glas. Restauranten har plads til 149 spisende gæster, og er indrettet med ’Social dining’ i centrum – at madoplevelsen skal kunne deles. Og der er da også både langborde og rigeligt med hyggelige kroge og runde båse til at skabe en intim stemning.

Er man rigtig social skal man slå et smut forbi P eatery i weekenderne, nyde den gode stemning, prøve en ny vin eller bestille sin yndlingsdrink.

Sommertilbud hos P Eatery

Har du endnu ikke lige været forbi restauranten, har du lige nu en god mulighed for at opleve smag og stemning til en ekstra overkommelig pris. I hele juli måned kører restauranten et sommertilbud, hvor du får en fire-retters menu og bobler for bare 325,- (normalpris 575,-)

På menuen vil der være Gambas rejer, oksebavette og naturligvis deres signaturdessert: en 24-lags chokoladekage med navnet “Death by Chocolate”


Køb billet til sommertilbud ➤

Adresse: Krystalgade 24, 1172 København

You may also like...