Ny køkkenchef på Bodil: ‘Det skal være byens bedste i sit prisleje’

thumb image

På den populære Vesterbro-restaurant Bodil har en ny køkkenchef indtaget sin plads bag gryderne. Og for at fejre det, tilbyder de lige nu en menu med snacks og bobler til en ekstra god pris. 

Restaurant Bodil har siden sin opstart i januar 2016 været kendt som det perfekte go-to-spisested, hvis man er på udkig efter en spændende gastronomisk oplevelse i den prisvenlige ende. Restauranten har da også scoret masser af ros fra gæsterne via DinnerBooking.com i den forgange tid.

Nu har en ny køkkenchef indtaget tronen bag gryderne, og han står klar med masser af ambitioner om at løfte stedet til nye højder. Navnet er Serban Mihai, og han har været tilknyttet Timos restauranterne – der indbefatter Rambla, 8-Tallet og Bodil – i ca. to år.

“Der gik ikke lang tid, før jeg varetog køkkensiden af alle Timo&Cos restauranter i Ørestaden. Efter halvandet års hårdt arbejde kom vi dog frem til, at det var bedre at fokusere mine kræfter et sted, nemlig på Bodil, med den simple ambition om at gøre restauranten til byens bedste i sit prisleje,” forklarer Serban Mihai om skiftet.

Kreativitet er nødvendigt i en lille restaurant

Men det er ikke altid helt ligetil at skabe store gastronomiske oplevelser, når man befinder sig i en mindre Vesterbro-restaurant, kan Serban Mihai berette:

“Det er ikke uden udfordringer at drive restaurant i en lille beboelsesejendom i midten af Vesterbro. Særligt det, at vi ikke har mulighed for at opsætte industriel udsugning skaber en række udfordringer, som kræver en hvis mængde kreativitet at løse på en elegant vis,” fortæller han og tilføjer:

“Når man ikke kan stege så meget, er man nødt til at tænke i andre baner, og på Bodil sylter, marinerer og sous vider vi derfor rigtig meget. Vi har også stort fokus på sæsonens råvarer – det er simpelthen en nødvendighed, hvis man vælger at tilbyde en fire-retters menu af højt gastronomisk niveau til kun 325 kroner.”

Fejrer ny køkkenchef med ekstra retter, snacks og bobler

For at give dig en smag på, hvad den ny køkkenchef har at byde på, inviterer Bodil indenfor til en ekstra skarp pris i hele juli måned. De tilbyder 5 retter med bobler og snacks for bare 325 kr. (normalpris min. 475,-).


Køb billet til 5-retters på Bodil ➤

Om madstilen på Bodil slutter Serban Mihai således:

“Jeg vil beskrive den stil jeg ligger for dagen i køkkenet som ny nordisk, med fokus på masser af smag, og en ambition om give en kulinarisk oplevelse, der måler sig med den man får på langt dyrere restauranter. Det lyder måske svært, men vi elsker hvert eneste sekund, vi gør det.”

Hvad: 5-retters menu med bobler og snacks for 325,- ex. gebyr (normalpris min. 475,-)

Hvor: Sønder Boulevard 105, 1720 København V

Hvornår: Alle dage i juli

Foto: den nye køkkenchef Serban Mihai

You may also like...