Sød tand? Her kan du nyde en dag i kagens og chokoladens tegn

thumb image

Klar på et sandt kageeventyr? Kendt restaurant i Dyrehaven inviterer til konditor-dag i marts, hvor der vil blive serveret et væld af søde sager og afholdes foredrag med to kyndige chokolade-mænd.

En af Dyrehavens historiske restauranter Piil & Co. danner rammerne for en dag i kagens og chokoladens tegn, når de den 20. marts byder indenfor til konditor-dag og foredrag. Her vil de forsøde din tilværelse med et væld af kager og gøre dig klogere på chokoladens vej fra bønne, når Mikkel Friis Holm fra Friis-Holm Chokolade og Rasmus Bo Bojesen fra Oialla Chokolade deler ud af deres viden.

Smag på et stort udvalg af søde sager
Scones, profiteroles, Sarah Bernhardtkager, flødeboller, citrontærte, mazarinkager og Oialla Chokolade-desserter.
I løbet af dagen vil du få serveret et varieret udvalg af kager, der kreeres af konditor Maj-Brith Reffeldt. Hun bager til flere populære spisesteder i København – heriblandt Piil & Co.

Foredrag om cacao-bønnen.. og små lækre smagsprøver
Senere på dagen vil Mikkel Friis Holm fra Friis-Holm Chokolade og Rasmus Bo Bojesen fra Oialla Chokolade fortælle om cacao-bønnens kvaliteter og om vejen fra bønne til chokolade. Hertil er der små smagsprøver, så man undervejs ikke blot lytter men også smager sig igennem foredraget.

Til alle de søde sager vil der være kaffe, te og vand til fri afbenyttelse.


Køb billet til konditor-dag på Piil & Co. ➤

Pris: 275 kr. pr. person (eksklusiv billetgebyr)
Hvornår: 20. marts fra kl. 14.00 til 17.00
Hvor:
Piil & Co.
Dyrehaven 7, 2930 Klampenborg

You may also like...