Madklubben har vokseværk: Ny restaurant på Regnbuepladsen

thumb image

Madklubben udvider nu med stor restaurant på Regnbuepladsen i København

Det er ikke længe siden, at Madklubben kunne slå dørene op for deres nye cocktailbar, og at de kunne offentliggøre planer om at åbne restaurant i Aarhus. Nu er restaurantkæden igen klar med godt nyt på den front: Fra februar 2016 vil Madklubben også være at finde på Regnbuepladsen i København.

Den skønne, brostensbelagte oase ligger klods op ad Københavns Rådhus med den populære Café Oscar som nærmeste nabo.

LÆS OGSÅ: Nytårsguide: Takeaway-menuer i København

Lokalerne har i en årrække levet en omtumlet tilværelse som både buffetrestaurant og homodiskotek. Indtil for kort tid siden var det den kendte frisør, Dennis Knudsen, der forsøgte at sætte ekstra kulør på Regnbuepladsen med Restaurant Kontrast.

Konceptet og navnet for det nye projekt er endnu ikke helt slebet til, men drømmen er at servere gode bøffer, saftige skaldyr og læskende cocktails for både københavnere og turister. Når de lune måneder melder sig, rykker de ud på brostenene med en stor og indbydende udendørsservering.

Indehaver af Madklubben, Anders Aagaard, har allieret sig med sine to partnere Lars Bertelsen og Nils Petter Bro, som skal være med til at forløse planerne for Regnbuepladsen og skabe et uimodståeligt Madklubben-univers, hvor ærlighed smager bedst. Lars og Nils Petter vil af mange være kendt som det gæstfri makkerpar, der også har været med til at gøre Tony’s i Havnegade og Bistro Royal på Kongens Nytorv til en succes.

LÆS OGSÅ: 3 vilde cocktails til nytårsaften

Når den nye restaurant slår dørene op i starten af februar 201,6 vil det være med plads til ca. 200 spisende gæster fordelt på to etager. Lokalerne kommer til at undergå en total transformation, hvor der åbnes op til den dunkle kælder og skabes et indbydende spisemiljø.

Der er stadig et stykke vej endnu, før den nye restaurant er klar til gæster.

Der er stadig et stykke vej endnu, før den nye restaurant er klar til gæster.

You may also like...