Restaurant Bind i Kruså er gæsternes favorit

thumb image

I november måned har over 20.0000 gæster bedømt deres restaurantbesøg via DinnerBooking, og Restaurant Bind i Kruså er helt i top.

Så er der godt nyt til beboere i Kruså og omegn: Nu behøver de nemlig ikke at bevæge sig langt for at besøge en af Danmarks bedste restauranter.

En ny opgørelse fra DinnerBooking.com, der er baseret på 20.556 gæsteanmeldelser viser, at Restaurant Bind i Kruså er den restaurant både på Fyn og i Jylland, der har fået de bedste gæsteanmeldelser i november måned.

Stort fokus på gæsterne

Restaurant Bind har samlet set fået 5,73 ud af 6 point fra gæsterne, og ifølge restauratør Pia Bind kan de positive anmeldelser bl.a. tilskrives et særligt fokus på gæsterne:

”Vi har meget fokus på at få gæsterne til at føle sig velkomne – eksempelvis starter deres besøg altid med en tur ud i køkkenet, hvor de får en aperitif og får hilst på kokkene,” fortæller hun og tilføjer:

”Jeg synes, det siger meget om en restaurant, at man tør vise køkkenet frem.”

Pia og Christian Bind har haft restauranten siden 1. april 2008 og er for nyligt også blevet begavet med tre stjerner i Den Danske Spiseguide. Og ifølge Pia Bind har de gode anmeldelser stor betydning, når man som restaurant er placeret uden for de store byer:

”Det betyder, at gæster kommer hele vejen fra København for at besøge os, og det er jo dejligt at få opmærksomhed for vores arbejde, selvom vi ikke lige er placeret i storbyen,” fortæller hun og tilføjer, at også “mund-til-mund” anbefalingerne vægter højt.

Top 5 i Jylland og på Fyn i november

  1. Restaurant Bind, Kruså
  2. Steensgaard Spiseri, Millinge
  3. Restaurant Rudolf Mathis, Kerteminde
  4. Fru Møllers Restaurant, Odder
  5. Lieffroy, Nyborg

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restauranten, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Denne måneds opgørelse er baseret på 20.556 gæsteanmeldelser.

You may also like...