Makkerpar bag kendte restauranter åbner nyt fransk i København

thumb image

Rasmus Oubæk og Jesper Marcussen, der står bag flere populære restauranter åbner ny fransk restaurant. Her går de “back to basic”

Pluto. Gorilla. Retour. Barabba. Hvis der er den mindste foodie gemt i dig, danner en eller flere af disse restauranter helt sikkert genklang i bevidstheden. Og hvis de falder i din smag, så har vi godt nyt. Der er nemlig en ny spiller på vej.

Makkerparret bag de succesfulde spisesteder, Rasmus Oubæk og Jesper Marcussen, udvider nemlig deres repertoire med den nye, franske restaurant Maison, der åbner i Dronningens Tværgade 43 d. 15. august.

Back to basic

Her er det makkerparret selv, der kommer til at stå i spidsen. Oubæk bag gryderne og Marcussen på gulvet – præcis sådan som det hele begyndte.

“Efter et par år med hver vores projekter, har vi nu fået lyst til at vende tilbage til der, hvor vi begyndte sammen. Vi har savnet den daglige gang i restaurant og køkken, hvor man er helt nede i gryden og helt tæt på gæsten”, lyder det fra makkerparret.  

Fransk, fransk, fransk

På Maison er det klassiske franske køkken i fokus. Et køkken Oubæk altid har elsket og mestret, både på bistroniveau og på Michelin niveau. Så her kan du fornøje smagsløgene med simple bistroretter og store franske klassikere. 

Kælderen er fyldt op med 100% fransk vin. Noget til en hver smag – og alt sammen vin, som værterne selv ville drikke, lyder det. 

Druerne kan også nydes i den hyggelige vinbar sammen med et udvalg af småretter.

Historisk gastronomi

Maison åbner i en gammel, fredet bygning, der har en helt særlig gastronomisk historik.

Senest lå ‘Casa D’antino’ på adressen, men også Jan Hurtigkarls ’Les Étoiles’ og Ejler Jørgensens ’Escoffier’, der var en af de første franske i København har holdt til her.

Og nu kommer bygningen altså til at huse endnu en restaurant med fødderne solidt plantet i det franske køkken.

Hvor: Dronningens Tværgade 43, 1302, København K
Hvornår: d. 15. august kl. 17.30. Der serveres gratis bobler på solterassen kl. 15.00-17.30


Book bord på Maison ➤

You may also like...