Endelig! Ny latinamerikaner med åben ild og hvedetortillaer åbner i København

thumb image

Ny restaurant åbner den 2. august på Strandgade 20 på Christianshavn. Donda er navnet og har rødder i det latinamerikanske køkken.

Byd velkommen til det nye skud på stammen. En latinamerikansk fiskerestaurant åbner på Christianshavn, hvor friskfanget fisk og skaldyr bliver grillet over åben ild. Vi er solgte.

For Donda er ikke bare en almindelig fiskerestaurant. Det er en fiskerestaurant, hvor kuldet og smagene fra de stærke, syrlige og søde salsamarinader giver gæsten en anderledes madoplevelse.

På menukortet kan du især glæde dig til Dondas signaturret. En hel grillet fisk tilberedt med en salsamarinade serveret med hjemmelavede hvedetortillaer.

“I det nordlige Mexico er det ikke majstortillaen, som bliver spist mest, men derimod en hvedetortilla. På den måde overdøver tortillaen ikke smagen fra fisken, fortæller Qasim Khan, køkkenchef og medejer.

Og han giver også et lille madtip med på vejen. For i tortilladejen tilføjer kokkene hønsefedt. Det er med til at gøre pandekagerne bløde og saftige, tilføjer Qasim.

Spisekortet har både mange små, delevenlige retter – og store hovedretter. Du kan blandt andet vælge mellem serveringer som ceviche, tatar, østers, grillet grønt og grillet skaldyr og fisk. Retterne ændrer sig løbende for at sikre, at retterne følger med sæsonen. I glasset kan du få både naturvin (blandt andet fra Chile), specialøl og cocktails.

Og det bedste af det hele? Maden bliver til at betale. Den store menu ender på omkring 400 kroner. Du kan også vælge 4-retters menu eller bare bestille småretter.

Vi glæder os til at besøge Donda!

Book dit besøg på Donda her

You may also like...