Ny italiensk vinbar vil servere byens bedste pasta

thumb image

På Frederiksborggade i indre København er en ny restaurant og vinbar åbnet, og her kan du se frem til rustikke italienske retter og en uformel stemning, fortæller en af mændene bag.

Er du Italien-entusiast, er der masser af gode muligheder for at forkæle sine smagsløg i København. Det vrimler med gode og hyggelige italienske spisesteder, og i juni åbnede en ny én af slagsen.

Navnet på det nye italienske spisested er No. 31 – Wine & Food, og her kan du ifølge en af mændene bag, Rasmus Bruun, se frem til uformel stemning og rustikke, italienske klassikere på menukortet.

”Vi er fire gode kammerater, som har startet stedet, og vi har alle sammen en stor forkærlighed for italiensk mad og den særlige italienske restaurantstemning, hvor man kan sidde hele aftenen og hygge sig. Det er det, vi gerne vil overføre til No. 31,” fortæller han.

LÆS OGSÅ: 6 populære italienske spisesteder

No. 31

Uformel stemning

Af den grund har de haft stort fokus på at skabe de helt rette omgivelser, som giver lyst til at blive siddende hele aftenen.

”Det har været en stor ambition at skabe en uformel stemning – og det har vi bl.a. gjort vha. store messinglamper ved bordene, der ligesom skærmer af for resten af restauranten”

”Derudover har det været vigtigt med lave priser på drikkevarer, så man kan forsyne sig hele aftenen uden at blive ruineret,” fortæller Rasmus Bruun.

No. 31 er kombineret spisested og vinkort, og af den grund finder man også et stort vinkort, der er sammensat af deres hussommelier. Derudover serveres den italienske klassiker Aperol Spritz og andre drinks.

No. 31

Italiensk køkkenchef

Blandt retterne finder man – naturligvis – den hjemmelavede pasta, som tilberedes af den italienske køkkenchef Stefania.

”Hun gør tingene på sin helt egen måde i køkkenet. Hun er sindssygt dygtig til at lave simple, rustikke og velsmagende retter,” fortæller Rasmus Bruun, der da også kan tilføje, at målet er at lave byens bedste pastaretter.

Blandt køkkenchefens signature-retter finder man blandt andet en ret med pasta, trøffel og champignon, der er blevet godt bemærket af gæsterne såvel som den københavnske blogger Mad About Copenhagen.

Er du interesseret i at se herlighederne blive til, er der i No. 31 indrettet et åbent køkken, hvor køkkenchefen vil tilberede retterne til frit udsyn for gæsterne.


Book bord på No. 31 - Wine & Food ➤

You may also like...