10 sjællandske restaurantfavoritter lige nu

thumb image

I august måned har næsten 13.000 gæster bedømt deres restaurantbesøg – se deres favoritter her. 

På den københavnske restaurantscene dukker en ny og spændende restaurant op næsten på dagsbasis, og det kan være lidt af en udfordring at finde det helt rette sted at sætte retning mod, hvis man vil have en god spiseoplevelse.

For at give dig overblikket, får du her de 10 restauranter på Sjælland, som har høstet de mest positive anmeldelser fra gæsterne. Listen er baseret på næsten 13.000 anmeldelser i august, og topscoreren er at finde i Hillerød –  nærmere bestemt er det den italienske restaurant, Il Gallo Nero.

Blandt tilbagemeldingerne skriver gæster blandt andet:

“Smagfuldt og nytænkende” – Alexander

“Eminent betjening med beskrivelse og anbefaling af retter m. Tilbehør. Kunne ikke være bedre. Dejlig kundekontakt.” – Kim

“Absolut fantastisk oplevelse! Mad og vin smagte fantastisk. Betjeningen var helt i top. Vil helt sikker anbefale stedet til andre.” – Josefine

Top 10 på Sjælland i august

  1. Il Gallo Nero, Marchio Q REI, Hillerød
  2. Søllerød Kro, Holte
  3. Restaurant Frederiks Have, Frederiksberg
  4. Studio, København K
  5. Bodil – et spisested, København V
  6. Asminderød Kro, Fredensborg
  7. Restaurant Tight, København K
  8. Rønnede Kro, Rønnede
  9. La Rocca, København K
  10. Kjøbenhavn, København K 

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene.

Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for august 2016 er baseret på 12.573 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...