Nordisk Spisehus henter nye Michelin-retter hjem

thumb image

Køkkenchefen på Nordisk Spisehus, Jacob Freitag, er hjemvendt fra San Fransisco med masser af inspiration fra den tostjernede Michelin-restaurant Acquerello – læs hvilke nye retter det har resulteret i.  

I den multikulturelle smeltedigel, San Francisco, er de gastronomiske rammer udvisket, og alt er tilladt. Den alsidige madkultur er en stor kilde til inspiration i køkkenet på Nordisk Spisehus i Aarhus, og af samme årsag har køkkenchef Jacob Freitag for nyligt besøgt den velrenommerede, to-stjernede Michelin-restaurant Acquerello.

”Hos Acquerello lykkes de gang på gang med at forny sig og imponere anmelderne med spændende, kulinariske fusioner mellem det amerikanske køkken og det italienske køkken. Ideen med at kombinere forskellige madkulturer er spændende, fordi det giver gæsten mulighed for at udvide sin kulinariske horisont og opleve helt nye og unikke smagssammensætninger,” siger Jacob Freitag.

LÆS OGSÅ: Her kan du fejre mortensaften i Aarhus

Tagliatelle af blæksprutte og kaviar af sort trøffel

På Nordisk Spisehus vil man gerne give gæsterne en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige. På den nye menu kan man derfor finde tre retter, der er udviklet i tæt samarbejde mellem chefkokken Suzette Gresham fra Acquerello og kokkene hos Nordisk Spisehus.

”Gæsterne kan blandt andet se frem til at smage tagliatelle af blæksprutte, kalvetatar med kaviar lavet på sort trøffel og Acquerellos spektakulære karamelbudding med bourbon. Derudover glæder vi os til at præsentere vores egne, nordiske kreationer, som med sæsonaktuelle råvarer som hyldebær, hummer og havtorn bliver et spændende modspil til Michelin-retterne,” siger Jacob Freitag.

LÆS OGSÅ: Ny restaurant i Aarhus vil skabe hjemlige omgivelser

Vil du opleve den nye menu på Nordisk Spisehus, så er det en god idé at booke bord. Tre retter koster 499 kroner, fem retter koster 699 kroner, og otte retter koster 899 kroner. Se mere og book bord her. 

You may also like...