Nyåbnet restaurant ryger til tops blandt gæsterne

thumb image

I september måned er Rasmus Munks nyåbnede restaurant Alchemist den restaurant i Danmark, der har fået de mest positive anmeldelser af gæsterne.

I september måned har næsten 20.000 gæster landet over bedømt deres restaurantbesøg via DinnerBooking.com, og særligt én restaurant i København gør det tilsyneladende godt. Det drejer sig om restaurant Alchemist i København, der åbnede i slutningen af august med Rasmus Munk bag roret.

Allerede inden åbningen modtog restauranten et væld af forhåndsbookinger, så forventningerne var tydeligvist høje til den unge koks gastronomiske evner. Disse forventninger ser nu ud til at være blevet indfriet, og det glæder hos Alchemist:

”Det betyder rigtig meget for os, at vi er kommet godt fra start, og at både anmeldere og gæster ser ud til at tage godt imod os,” fortæller Rasmus Munk.

Restauranten har tilmed fået den højeste score, der nogensinde er set hos DinnerBooking, nemlig 5,91 ud af 6 point.

LÆS OGSÅ: Her kan du fejre mortensaften i København

En teaterlignende verden

Spørger man Rasmus Munk, hvad der er den særlige tiltrækningskraft ved restauranten, peger han på helhedsoplevelsen:

”Maden skal selvfølgelig være i top, men jeg tror egentlig helhedsoplevelsen har en ligeså stor betydning for gæsternes anmeldelser. På Alchemist kommer gæsterne ind i en teaterlignende verden og får en noget anderledes restaurantoplevelse, og det tror jeg godt, de kan lide,” forklarer han.

Selvom Alchemist er blevet positivt modtaget, slår den jyske kok dog koldt vandet i blodet:

”Jeg tænker ikke, at vi er på samme niveau som de andre restauranter på listen såsom Studio og AOC, men det her er et skridt i den rigtige retning og viser os, at vi er oppe i den gode liga,” fortæller Rasmus Munk.

LÆS OGSÅ: Madklubben fejrer ny cocktailbar med ekstra gode priser

De 5 bedste på Sjælland i september

  1. Alchemist, København Ø
  2. Studio, København K
  3. Søllerød Kro, Holte
  4. Kong Hans Kælder, København K
  5. Restaurant AOC, København K

De 5 bedste i hele Danmark i september

  1. Alchemist, København Ø
  2. Lieffroy, Nyborg
  3. Studio, København K
  4. Madindustrien, Vejle
  5. Søllerød Kro, Holte

Alchemist

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restauranten, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Denne måneds opgørelse er baseret på 18.984 gæsteanmeldelser.

You may also like...