Ny Aalborg-restaurant vil give dig en bid af Spanien

thumb image

Manden bag Aalborgs første spanske vinbar har netop åbnet de nye spanske restaurant D’Wine.

Kristian Ishøy, ansigtet og stemmen bag Aalborgs første spanske vinbar, åbner nu en spansk restaurant med det mundrette navn Restaurant D’Wine. Restauranten er placeret et stenkast fra vinbaren i Algade 57 – det gamle Holles Vinstue.

For Kristian Ishøy er Spanien en stor passion, og han drømmer om at tage den spanske nerve og passion med i den nye D’Wine:

“Jeg vil fange Spaniens sjæl og putte den på en tallerken. Restauranten vil mere end tapas, paella og sangria: Vi skal helt ud og smage på spanske egnsretter med et twist. Det ægte Spanien. Vores kokke har i maj været på inspirationstur til Spanien. De har smagt på retterne – ja, de har nærmest fået det helt ind under huden,” fortæller han.

På spansk rundrejse

Hos D’Wine er ambitionen, at hver måned skal byde på noget nyt og spændende, og at de kan tage deres gæster med på en spansk rundrejse, som rækker længere ud end Barcelona og Mallorca:

“Vi tager gæsterne på en tur til det centrale Spanien, hvor saften og kraften kan mærkes! Vinen vil blive matchet maden med allerstørste præcision – den vil fuldende smagssymfonien,” fortæller den begejstrede Kristian Ishøj.

Adresse: Algade 57, 9000 Aalborg


Book bord på D'Wine ➤

You may also like...

2 Responses

  1. Marianne Holmsgaard siger:

    Jeg synes det er rigtig godt, at Restaurant D’Wine og mange andre af Nordjyllands toprestauranter sætter fokus på madspild, lokale råvarer og bæredygtighed, men det er stadig os almindelige forbrugere, der står for langt det meste madspild.

  2. Lars Kühnel siger:

    Fantastisk mad. Fantastiske vine. Og så et prisniveau, der er helt uhørt for så god mad.
    Hertil charmerende personale og råhygge. Bare klasse.