Ny Aalborg-restaurant sætter fokus på madspild

thumb image

I september vil en ny og spændende restaurant se dagens lys i Aalborg. Navnet er textur, og du kan se frem til en restaurant med stort fokus på at forhindre madspild.

I Aalborg er der kommet godt gang i restaurantscenen – flere spændende restauranter pibler frem, og nu har en ny meldt sin ankomst til september.

Navnet på det nye sted bliver textur, og bag restauranten finder man Dennis Juhl og Frederik Østeraa, der senest har fungeret som henholdsvis køkkenchef og souschef på Ruths Hotel i Skagen

– Bruger vores sunde fonuft

Når nye restaurant textur slår dørene op, vil det være med et stort fokus på madspild og på at bruge de råvarer, der ofte bliver kasseret:

“Vi vil gerne bruge vores sunde fornuft, og udnytte råvarerne til fulde. Med de forholdsvis
korte danske sæsoner vil man derfor også tit kunne finde råvarer på menuen, som vi har hengemt fra tidligere”, udtaler Dennis Juhl.

Han fortæller, at restauranten bl.a. har indledt samarbejde med leverandører af frugt og grønt, med henblik på at aftage de råvarer, de ofte ellers ikke kan sælge.

“Der er en tendens til, at hvis eksempelvis en gulerod ikke er helt lige, så undgår forbrugerne dem i supermarkedet. Landmændene kan derfor ikke komme af med de råvarer, der er en smule ukurante. Vi vil gerne bruge den ekstra tid på de her råvarer, og lade dem komme til deres ret”.

Restauranten slår officielt dørene op den 15. september, men allerede nu kan du sikre dig et bord:


Book bord på textur ➤

Adresse: Vesterbro 65, st. th., 9000 Aalborg

Flere restaurant nyheder...