Frederiksberg: 8 fremragende restauranter du skal opleve

thumb image

Det charmerende Frederiksberg byder på mange lækre spisesteder for foodies og sultne sjæle. Her er vores guide til 8 restaurant-favoritter på Frederiksberg, som du skal opleve. 

Det elegante Frederiksberg er et hit hos madglade københavnere. Her er noget for enhver smag – lige fra Michelin og Bib Gourmand til cocktails og caféer. Vi har samlet en liste med 8 formidable restauranter på Frederiksberg, som du bør besøge.

Læs med her.

1. Formel B

Foto: Formel B

Leder du efter en formidabel middag på Frederiksberg? Så skal du forkæle dig selv og dem du holder af med en middag på Michelin-restauranten Formel B. Formel B er en restaurant, der lægger vægt på det væsentlige: god mad, god vin og frem for alt en god, uhøjtidelig stemning – Og så er det en af de bedste i København!

Hvor: Vesterbrogade 182, 1800 Frederiksberg C


Bestil bord på Formel B ➤

LÆS OGSÅ: 7 gode restauranter på Vesterbro

2. Enomania

Restaurant Enomania har efterhånden mange år på bagen, og er blandt mange en gammel kending. Her kan  du nyde verdens måske bedste risotto samtidig med, at du forkæles med ædle vine fra Bourgogne. I flere år har de desuden kunne bryste sig af en Bib Gourmand i Michelin Guiden.

Hvor: Vesterbrogade 187, 1800 Frederiksberg C


Bestil bord på Enomania ➤

3. Anarki

Foto: Anarki

Restaurant Anarki er en Bib Gourmand-restaurant uden for mange regler og dogmer, der rusker lidt op i den ellers konservative højborg på Frederiksberg.  Udgangspunktet er bistrokøkkenets ærlige mad, men de lader sig inspirere af alle kulinariske traditioner. Menuen skifter jævnligt og følger sæsonen og humøret i køkkenet.

Hvor: Vodroffsvej 47, 1900 Frederiksberg C


Bestil bord på Anarki ➤

LÆS OGSÅ: 7 Suveræne restauranter på Nørrebro

4. Mêlée

Restaurant Mêlée serverer de fransk bistromad med kant og personlighed og god smag. Retterne tilberedes primært af danske råvarer, mens andre råvarer hentes hjem fra udlandet – Det vigtigste er, at det er de bedste råvarer. Det er en lille restaurant, hvor bordene står tæt, men stemningen er god og der er plads til alle.

Hvor: Martensens Allé 16, 1828 Frederiksberg C


Bestil bord på Mêlée ➤

5. Frederiks Have

Foto: Frederiks Have

På en sidevej ved Frederiksberg Have, ligger den hyggelige Bib Gourmand restaurant Frederiks Have. Her serverer de retter fra det europæiske landkøkken, der er forfinet og raffineret på elegant vis. Når vejret tillader det, serveres både frokost og aftensmad udendørs i Frederiks Haves hyggelige gårdhave.

Hvor: Smallegade 41, 2000 Frederiksberg


Bestil bord på Restaurant Frederiks Have ➤

6. Granola

På spisestedet Granola serverer de himmelsk morgenmad alle ugens dage. De har dog også åbent til både frokost og aften, hvor de byder på velsmagende klassiske retter med rod i det franske bistrokøkken. Indretningen er præget af retro-design og stemningen er hyggelig. I sommermånederne kan lækkerierne nydes ved et af de små borde på fortorvet.

Hvor: Værnedamsvej 5, 1819 Frederiksberg C


Bestil bord på Granola ➤

7. Salon 39

Foto: Salon 39

På restauranten Salon 39 kan du forkæle ganen med klassiske cocktails blandet på den bedste spiritus, friskpressede juicer og uden paraplyer og stjernekastere. På menukortet finder du italiensk inspirerede retter som risotto og calamari og derudover er der en saftig cheeseburger. Nyd den gode mad og drikke til tonerne af jazz, soul og blues i de atmosfæriske lokaler.

Hvor: Vodroffsvej 39, 1900 Frederiksberg C


Bestil bord på Salon 39 ➤

8. Sokkelund Café & Brasserie

På Sokkelund Café og Brasserie finder du et menukort spækket med franske lækkerier som Moules Frites og bouillabaisse. I det hele taget emmer her af parisercafé med en indretning i fransk brasserie-stil og tætpakkede borde indenfor og på fortovet udenfor. Desuden bliver både deres brunch og burger ofte omtalt som noget, man bør smage.

Hvor: Smallegade 36, 2000 Frederiksberg


Bestil bord på Café Sokkelund ➤

You may also like...

4 Responses

  1. Henrik Døcker siger:

    Det er meget godt at reklamere for forskellige restauranter. Men jeg forstår ikke hvorfor det er så svært (for mig umuligt) UMIDDELBART fra disse henvisninger at komme ind på restauranternes hjemmesider. Inden man bestiller bord er man dog interesseret i at se menukortet!!!