Ny Aarhus-restaurant sætter fokus på social dining

thumb image

På fredag den 29. september går det løs: Den nye Restaurant Basso slår dørene op – med masser af italiensk smag og social dining på menukortet.

I de nyrenoverede lokaler i Skolegade 21, hvor Köd tidligere har ligget, kan du snart se frem til et nyt aarhusiansk stamsted.

Her slår spisestedet Basso dørene op på fredag, og de vil give dig et moderne og nordisk twist på klassiske italienske retter blandet med en casual og intim atmosfære.

Italiensk og nordisk

Basso Aarhus åbner dørene op til sit italienske køkken i weekenden, hvor klassiske italienske retter vil blive genfortolket og serveret med afsæt i Nordens lækre råvarer.

“På Basso bruger vi Nordens lækre råvarer til at lade os inspirere af den italienske madkultur, forklarer Morten Pedersen, Partner og Direktør i DiningSix, der står bag den nye restaurant.

Social Dining menu

Udover at give dig masser af italiesk smag for skillingen, vil nye Basso sætte fokus på social dining.

Som de selv siger, “er den fuldendte madoplevelse givet ved dét, at være sammen om noget”, og derfor kan du se frem til menuer, der kan deles med alle ved bordet.

På kortet vil du finde en Tasting Menu, der består af 10 eller 13 serveringer, som vil skifte efter sæsonen, og som koster hhv. 398 kr og 498 kr.  Her kan du se den nuværende menu.

Hos Basso ser de nu blot frem til fredag:

“Vi har ventet længe på denne dag, og vi glæder os enormt meget til at slå dørene op og vise Aarhus og resten af Danmark vores nye koncept,” fortæller Morten Pedersen


Book bord på Basso ➤

Adresse: Skolegade 21, 8000 Aarhus C

Mere info:

  • Basso Aarhus åbner fredag den 29. september på adressen Skolegade 21, 8000 Aarhus C
  • Basso Aarhus tilbyder deres gæster en Tasting Menu á 10 eller 13 serveringer of dertilhørende vinmenuer.
  • Basso Aarhus ejes af DiningSix A/S, der også er driftsvirksomheden bag KöD-restauranterne, Slap Af og LouLou, som alle er beliggende på centrale placeringer i hhv. Aarhus og København

You may also like...