Ny smørrebrøds-restaurant er hit hos gæsterne

thumb image

I januar måned har et stort antal gæster været ved tasterne for at bedømme deres restaurantbesøg. Som noget helt nyt finder man nu den nyåbnede Esplanaden 48 blandt de mest populære.

I januar måned har et stort antal gæster traditionen tro været forbi DinnerBooking.com for at vurdere deres restaurantbesøg. Nærmere bestemt har 10.422 gæster taget anmelderhuen på i den forgangne måned.

Og denne gang er der noget, der tyder på at smørrebrød har en helt særlig plads i danskernes hjerte. To smørrebrødrestauranter er stemt til tops – den ene er den populære bornholmerrestaurant Koefoed, der har ligget på adressen i 10 år.

Den anden er den nyåbnede Restaurant Esplanaden 48.

“Helt som forventet”

Esplanaden 48 slog dørene op den 1. december sidste år og kunne til stort begejstring blandt gæster annoncere, at Poul Eriksen var manden bag. Poul Eriksen er kendt for sine 20 år som restauratør på Grøften i Tivoli, og derfor var forventningerne også høje.

Forventningerne ser dog ud til at blive indfriet hos gæsterne der kvitterer med gode anmeldelser. De skriver eksempelvis:

“Fantastisk mad – alt var hjemmelavet. Skønne tjenere og god betjening. Kommer helt sikkert igen :-)” – Jeanitta

“Det er godt at have Poul Eriksen tilbage i branchen!” – Nicolai

“Helt som forventet!”- Skriver John og kvitterer med seks stjerner

På denne måneds førsteplads finder man Michelin-restauranten Søllerød kro efterfulgt af den italienske restaurant ENOMANIA.

Top 10 på Sjælland i januar 2017

  1. Søllerød Kro, Holte
  2. ENOMANIA, Frederiksberg C
  3. Restaurant Koefoed, København K
  4. Il Gallo Nero, Marchio Q REI, Hillerød
  5. Bodil – et spisested, København V
  6. Restaurant Esplanaden 48, København K
  7. Bar’Vin, København K
  8. Restaurant AOC, København K 
  9. STUD!O, København K 
  10. The Olive Kitchen & Bar, København K

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for januar 2017 er baseret på 10.422 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...