Ny dansk frokostrestaurant på Frederiksberg: Kom til smørrebrød på 1971

thumb image

Nyt på Frederiksberg: Ægtepar inviterer indenfor til dansk traditionel frokost med stort udvalg af klassisk smørrebrød, øl, vin og snaps.

I mere end 25 år har det madglade ægtepar Joan og Zanno inviteret venner og familie “til middag i 1971”, som er en reference til det postnummer, de bor i til daglig.

Nu giver parret mulighed for, at alle kan opleve deres traditionelle smørrebrød og masser af hygge med åbningen af deres helt egen frokostrestaurant på det mondæne Frederiksberg – nærmere bestemt H.C. Ørsted Vej 28A. Navnet er selvfølgelig 1971.

Klassisk frokost

På bordene er stemningen sat med hvid- og grønternede duge og på menuen er der alverdens klassiske, højbelagte stykker at gå ombord i.

Der er nok at vælge imellem, hvad enten man er til sild, fisk og skaldyr, kød og fjerkræ, grønt eller en ostemad. Rødspættefilet med håndpillede rejer, tatar med æggeblomme og en klassisk kartoffelmad, er bare noget af det, som du kan behage ganen med.

Prisen for et stykke starter fra 59 kroner. Ud over smørrebrød, er der også lune retter som biksemad og pariserbøf. Der kan også bestilles ‘1971 frokost’-menu og ‘1971 platte’. Skal middagen afsluttes med et sødt indslag står 1971 klar med både kransekage og æbletærte.

Til maden er der også et udvalg af både øl, vin og selvfølgelig snaps, som jo hører sig til en god, dansk frokost. Restauranten holder åbent kl. 11.00-17.00 tirsdag til søndag. Er vejret godt, kan froskosten også nydes udendørs.

Til den særlige fest

Ud over at stille gæsternes frokostsult, så kan 1971 også stå for din fest. Det er nemlig også muligt at afholde julefrokost, bryllup, fødselsdage og andre særlige mærkedage på Frederiksbergs nye frokostrestaurant.

Hvor: H.C. Ørsteds Vej 28A, 1879 Frederiksberg C


Book bord på 1971 ➤


You may also like...